ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

James May på kanten

Tidligere vert i Top Gear og generell MC-entusiast James May har foreslått en løsning på det stadig økende antall MC-tyverier. I en artikkel i Drive Tribe mener han at det er på sin plass å ta livet av MC-tyver – dette til tross for at han er uttalt motstander av dødsstraff og det han kaller «andre former for regjeringssponset mord». May har ingen problemer med folk som stjeler av ren nød, men hans skarpt uttrykte hat for MC-tyver kan ha sin årsak i at han flere ganger har vært utsatt for dem, o

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Tidligere vert i Top Gear og generell MC-entusiast James May har foreslått en løsning på det stadig økende antall MC-tyverier. I en artikkel i Drive Tribe mener han at det er på sin plass å ta livet av MC-tyver – dette til tross for at han er uttalt motstander av dødsstraff og det han kaller «andre former for regjeringssponset mord».

May har ingen problemer med folk som stjeler av ren nød, men hans skarpt uttrykte hat for MC-tyver kan ha sin årsak i at han flere ganger har vært utsatt for dem, og at de i tillegg er motivert av grådighet og profitt. «Jeg hater tanken på at folk stjeler mine ting selv om jeg i all beskjedenhet må innrømme at jeg har det komfortabelt økonomisk. Jeg gir gjerne bort frakken min til en som er i skikkelig nød – det kan endre hans liv, men bare være en mindre forstyrrelse i mitt. Selv en desperat junkie kan få frakken min. Han har bommet på kursen en eller annen gang i livet, i motsetning til meg – noe jeg er evig takknemlig for. Men tyvene vi snakker om her er bare drittsekker som stjeler motorsykler for profittens skyld. Derfor bør de drepes!»

Uttalelsene kommer etter at flere tyverier og forsøk på tyverier er filmet av tilskuere. I et tilfelle i 2016 truet tyvene forbipasserende med hammer og annet verktøy.

Men vi tar det for gitt at den gode James ikke mente dette på ramme alvor. Gjorde du vel, James?

Ellers kan det nevnes at politiet i England sier de er klar over at MC-tyveri er et økende problem, men at det for det meste dreier seg om tenåringer som har lyst på en moped å kjøre på. De samme tjenestemennene hevder videre at de har situasjonen under kontroll.

Men slike uttalelser er de jo programforpliktet til å komme med…

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse