ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Italienske IFM med veto mot TT-løp

Det Italienske Motorsykkelforbundet har lagt ned veto mot at dets medlemmer får kjøre Isle of Man TT og andre gateløp som f.eks. Macau Grand Prix. Årsaken skal være at 38 år gamle Dario Cecconi mistet livet i 2017 Tandragee 100. Forsikringsavtalen det italienske forbundet har dekker ikke lenger noen form for gateløp – altså inkludert TT – og forbundet vil nekte å utstede lisens til førere som deltar i slike løp, selv om løpene er oppført i FIMs løpskalender. Det er ikke første gang et nasjonalt

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det Italienske Motorsykkelforbundet har lagt ned veto mot at dets medlemmer får kjøre Isle of Man TT og andre gateløp som f.eks. Macau Grand Prix. Årsaken skal være at 38 år gamle Dario Cecconi mistet livet i 2017 Tandragee 100. Forsikringsavtalen det italienske forbundet har dekker ikke lenger noen form for gateløp – altså inkludert TT – og forbundet vil nekte å utstede lisens til førere som deltar i slike løp, selv om løpene er oppført i FIMs løpskalender.

Det er ikke første gang et nasjonalt særforbund legger ned veto mot TT-løp – spanjolene gjorde det samme etter at Santiago Herrero omkom på Isle of Man i 1970 da han krasjet med sin Ossa 250.

Hva som skjer med italienske TT-førere som Stefano Bonetti, Francesco Curinga og Alessandro Polito (som er hyret inn som fører for Team Penz BMW for 2018), gjenstår å se.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse