Annonse
Annonse
MC-avisa

Inviterer kunder til felles kjøring til treff

Straand treffet arrangeres for andre gang 20.–22. september, og har tross sin korte levetid satt spor. Det er trolig en stor etterspørsel etter MC-treff med hotell, prøvekjøring, god mat, kulturopplevelser og faglig innhold på innholdslisten. Les mer om Straand treffet i en tidligere omtale på mcavisa.no. I forbindelse med treffet inviterer Cross Centeret Snellingen til felles kjøretur til Vrådal for kunder og venner. MC-forhandlerne er viktige aktører for norske motorsyklister, også når det g

Publisert:

Straand treffet arrangeres for andre gang 20.–22. september, og har tross sin korte levetid satt spor. Det er trolig en stor etterspørsel etter MC-treff med hotell, prøvekjøring, god mat, kulturopplevelser og faglig innhold på innholdslisten.
Les mer om Straand treffet i en tidligere omtale på mcavisa.no.

I forbindelse med treffet inviterer Cross Centeret Snellingen til felles kjøretur til Vrådal for kunder og venner. MC-forhandlerne er viktige aktører for norske motorsyklister, også når det gjelder det sosiale. Dette viser seg blant annet igjen i ulike temakvelder, prøvekjøringsdager og andre arrangement hos forhandlerne, og ikke minst forhandleres tilstedeværelse på MC-arrangement som Straand treffet.

Her er invitasjonen Snellingen la ut på deres Facebook-side 8. mars:

"Hei alle kunder og venner.

I forbindelse med dette treffet 20-22 september ønsker vi hos Cross Centeret Snellingen å invitere til felles kjøring til og fra dette treffet.

Dersom du er interessert i å delta anbefaler vi å booke hotell, og så kommer vi tilbake med nærmere informasjon om avreisetidspunktet som trolig blir rundt lunsjtid på fredagen fra våre lokaler på Alnabru.

Cross Centeret Snellingen vil stille opp på arrangementet med et utvalg demosykler og en liten stand med gode tilbud.

Håper vi sees til en hyggelig tur på flotte veier i Telemark!"

#Nyhet

Nøkkelord

Annonse
Annonse