ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Intervju med Chris Keeble senere i vinter

Det finnes motorsykkelentusiaster som trekker sin motorsykkelinteresse lenger en de fleste av oss. De som har gjort motorsykkelen til en del av livet. I denne kategorien finner vi definitivt skribenten, teaterregissøren og MC-entusiasten Chris Keeble fra Australia. Hun reiser verden rundt for å lage motorsykkelreportasjer gjerne kombinert med hennes interesse for musikk. MC-Avisas frilanser Gunnar J. Lundal har møtt denne motorsykkelpersonligheten i Sydney, og senere i vinter kan dere lese hans

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Det finnes motorsykkelentusiaster som trekker sin motorsykkelinteresse lenger en de fleste av oss. De som har gjort motorsykkelen til en del av livet. I denne kategorien finner vi definitivt skribenten, teaterregissøren og MC-entusiasten Chris Keeble fra Australia. Hun reiser verden rundt for å lage motorsykkelreportasjer gjerne kombinert med hennes interesse for musikk.

MC-Avisas frilanser Gunnar J. Lundal har møtt denne motorsykkelpersonligheten i Sydney, og senere i vinter kan dere lese hans intervju med Chris Keeble i papirutgaven.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse