ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Intermot med mange nyheter

Intermotmessen i Køln brakte mange nyheter. Alle de store fabrikkene kunne vise frem flere modeller. Noen var oppdateringer, noen helt nye. Blant de siste var den etterlengtede nye Fireblade og Suzuki GSX-R1000R. KTM viste ny 1090 Adventure, BMW utvidet sin NineT serie med to modeller, Triumph kom med en ny Bonneville T100 serie med 900 motor, Kawasaki hadde med en oppdatert Z1000SX og Ducati lot verden få se den mye omtalte Super Sport. Dette er bare smakebiter blant alt som var å se på messen

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Intermotmessen i Køln brakte mange nyheter. Alle de store fabrikkene kunne vise frem flere modeller. Noen var oppdateringer, noen helt nye.

Blant de siste var den etterlengtede nye Fireblade og Suzuki GSX-R1000R. KTM viste ny 1090 Adventure, BMW utvidet sin NineT serie med to modeller, Triumph kom med en ny Bonneville T100 serie med 900 motor, Kawasaki hadde med en oppdatert Z1000SX og Ducati lot verden få se den mye omtalte Super Sport.

Dette er bare smakebiter blant alt som var å se på messen – du får full informasjon i MC-avisa nr 11 som kommer i handelen i slutten av oktober.

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse