ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Indian satser på ny teknologi

Indian Motorcycle har satt seg fore å være progressive med ny teknologi og nye produkter. For 2021 lanserer de ClimaCommand-salen med både varme og kjøling. I tillegg kommer Apple CarPlay® integrert på alle modeller med RideCommand-systemet.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Tekst: Oddbjørn Myklebust.

Foto: Indian Motorcycle.

ClimaCommand-sal med varme og kjøling:

Varme i setet har etter vært blitt vanlig på mange touringmodeller. Noen har dette som standard, mens andre har det tilgjengelig som tilbehør. Sal med kjøling derimot, det er mer ukjent. Bilbransjen har brukt dette noen år, men på motorsykkel er det et relativt ukjent fenomen. Den eneste vi har hørt om er den amerikanske salprodusenten Corbin. De har laget en sal som passer til Harley-Davidsons nyere touringmodeller.

For 2021 lanseres ClimaCommand-salen med både varme og kjøling. Den er standard på Roadmaster Limited og Roadmaster Dark Horse. Salen er også tilgjengelig som en oppgradering på alle Thunderstroke-modellene. ClimaCommand-salen er tilgjengelig i to utførelser, Classic og Rogue. Sistnevnte har et mer moderne, strømlinjeformet design.

Føreren kan justere oppvarming og kjøling direkte gjennom Ride Command-infotainmentsystemet på noen av 2020- og 2021-modellene. Slik kan man enkelt øke komforten underveis. Med innstillingene, lav, middels eller høy, brukes den termoelektriske teknologien til å avkjøle eller varme opp fører- og passasjersetet uavhengig. Et fleksibelt graphene-materiale sørger for at varme eller kjøling spres over hele salens overflate. Den er 100 % vanntett og skal være svært slitesterk.

ClimaCommand-salen er tilgjengelig som tilleggsutstyr for alle Thunderstroke-modeller fra 2014 til 2021, men det er kun eiere av Chieftain- og Roadmaster modeller fra 2020 og 2021 som kan integrere salen med Ride Command-systemet.

Apple CarPlay®

Indian Motorcycle har nå fått integrert Apple CarPlay® på alle modeller med RideCommand. Systemet er standard på alle 2021 Roadmaster, Chieftain og Indian Challenger-modeller som er utstyrt med Ride Command med navigering. Apple CarPlay® gjør det enklere å spille musikk, ringe eller motta samtaler på mobilen, kommunisere med motorsykkelen og navigasjon. Til og med "Siri"-systemet er involvert.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse