ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Indian FTR 1200 har satt fartsrekorder i Storbritannia og debuterte i World Wheelie Championship

Pressemelding. Indian Motorcycle deltok i World Wheelie Championships i helgen med en erfaren amerikansk hovedperson, Cecil ‘Bubba’ Myers, som fører. Bubba satte to britiske produksjonssykkel-hastighetsrekorder på FTR1200s debut. Dette var en meget bra resultat på "rettstripa" hvor det stod et svært blandet utvalg av kjøretøy til start. Enkelte med turbomatede motorer som er såpass heftige at de modige førerne presterte over 210 mph på bakhjulet. Sykkelen Bubba deltok med var en standard pro

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Pressemelding.

Indian Motorcycle deltok i World Wheelie Championships i helgen med en erfaren amerikansk hovedperson, Cecil ‘Bubba’ Myers, som fører. Bubba satte to britiske produksjonssykkel-hastighetsrekorder på FTR1200s debut.

Dette var en meget bra resultat på "rettstripa" hvor det stod et svært blandet utvalg av kjøretøy til start. Enkelte med turbomatede motorer som er såpass heftige at de modige førerne presterte over 210 mph på bakhjulet. Sykkelen Bubba deltok med var en standard produksjonssykkel hvor kun braketten som holder skiltet var fjernet.

På grunn av andre forpliktelser, med sin egen turboladede maskin, fikk ikke Bubba kjørt så mange "runs" på FTRen. Likevel gjorde verdensmesteren fra 2018 en "raskest 1 Mile Wheelie" på 131.137 mph med FTR 1200 S. Utrolig nok satte han også to britiske fartsrekorder samtidig. 145,543 mph for å sette "Flying Start ¼ mile" rekorden og 145.613 mph for å sikre "Standing Start Mile" rekorden. Begge i klassen for standard produkssjonssykler V-Twin opp til 1350cc.

Bubba Myers sa i etterkant, “Dette har vært en veldig positiv introduksjon av FTR. Sykkelen var helt standard sammenlignet med alt det andre som deltok i helgen. Så å prestere de hastighetene jeg gjorde viser hvor stort potensial den har. Balansen i sykkelen er veldig bra, men jeg ble mest imponert av motoren. Dreiemomentet er virkelig imponerende, og i løpet av bare noen få pasninger var jeg svært komfortabel med dens krefter. Vi er glade for å få være med å skape FTR-historie. Gøy å sørge for at denne råtassen får med seg noen rekorder. En stor takk til Indian Motorcycle Company som lot oss få være med på dette, jeg håper vi er tilbake neste år. ”

​​Cecil ‘Bubba’ Myers. (Foto: Mark Nightingale - Image Village).

OM WORLD WHEELIE CHAMPIONSHIPS

Å kjøre på bakhjulet en kilometer, i hastigheter over 200 mph er det som skal til for å bli verdensmesteren i Wheelie. World Wheelie Championship arrangeres i England i midten av august. Opptil 30 toppkonkurrenter fra USA, Storbritannia, Frankrike, Holland og Irland konkurrerer om mestertittelen.

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse