ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Indian FTR 1200 blir virkelighet

Under Wheels & Waves festivalen i Frankrike i sist uke bekreftet Indian Motorcycles at de vi sette i gang produksjonen av deres Flat Track-inspirerte FTR 1200. Planen er at sykkelen vil bli tilgjengelig på markedet i løpet av 2019. Produsenten har ikke gått ut med så mye tekniske data enda, men det vi vet er at den får det heftige Flat Track-designet, en trellisramme og selvfølgelig en V-twinmotor. Har du lyst på en slik en? Du kan faktisk vinne en helt gratis. Går du inn på nettsiden: www.w

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Under Wheels & Waves festivalen i Frankrike i sist uke bekreftet Indian Motorcycles at de vi sette i gang produksjonen av deres Flat Track-inspirerte FTR 1200. Planen er at sykkelen vil bli tilgjengelig på markedet i løpet av 2019.

Produsenten har ikke gått ut med så mye tekniske data enda, men det vi vet er at den får det heftige Flat Track-designet, en trellisramme og selvfølgelig en V-twinmotor.

Har du lyst på en slik en? Du kan faktisk vinne en helt gratis. Går du inn på nettsiden: www.win-ftr1200.com og legger fra deg litt personalia, er du med i trekningen av en av de første FTR 1200 som ruller av produksjonsrampen.

Ifølge produsenten har interessen rundt denne nye modellen vært enorm, først og fremst i Europa. Derfor blir det spennende å hvordan FTR 1200 blir tatt i mot når den kommer.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse