ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Ikke rart han smiler!

Slik ser det altså ut når en kar mottar planetens første RC213V -S som er solgt til en privatkunde. "Moto GP sykkel med lys" kalles den, og prislappen er 188.000,- Euro. Den utvalgte – Honda måtte først godkjenne ordren før de leverte en sykkel – er en brite med det utmerkede navn John Brown. Han driver sin egen Hondabutikk i Manchester og den er blant de tre største i England. Han er også ivrig samler av Honda sykler. "Min første tanke da jeg hørte om sykkelen var: En slik MÅ jeg ha" forteller

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Slik ser det altså ut når en kar mottar planetens første RC213V -S som er solgt til en privatkunde.

"Moto GP sykkel med lys" kalles den, og prislappen er 188.000,- Euro. Den utvalgte – Honda måtte først godkjenne ordren før de leverte en sykkel – er en brite med det utmerkede navn John Brown. Han driver sin egen Hondabutikk i Manchester og den er blant de tre største i England. Han er også ivrig samler av Honda sykler.

"Min første tanke da jeg hørte om sykkelen var: En slik MÅ jeg ha" forteller Brown. "Det er en enestående anledning til å sikre seg et lite stykke av HRC racing historie. Så snart det ble klart at sykkelen ville komme på markedet registrerte jeg min ordre via nettet, og da jeg fikk telefon fra Honda som bekreftet at ordren var akseptert var dagen fullkommen."

Brown begynte å arbeide i familiebedriften i en alder av 17 og har vært Hondaforhandler siden da.

Hvis du skulle ha lyst til å sikre deg en av disse, mildt sagt, sjeldne syklene kan vi opplyse at det er for sent – samtlige som blir laget er solgt. Dette har sikret Honda 40 millioner Euro i kassa, og det er ikke småpenger! Det bør kunne dekke en del av kostnadene med å utvikle MotoGP sykkelen.

Nå er RC213v-S rett nok ikke produsert for å kunne homologeres, men nye regler innen racing åpner for at vi kan komme til å se flere fantastiske gatesykler i fremtiden.

Kan det rett og slett være at vi går mot en ny gullalder?

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse