ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Ikke bare MC, del 3 – Bullfighter

MC-messen 2019 bød på mange nye, spennende motorsykler. Men det var også svært mange andre aktører representert på Norges varemesse helgen 29.–31. mars. Hils på Bjørn Edsem Høyer og Bullfighter. Høyer snaker om å høre på kundene, finne ut hva vi motorsyklister vil ha og gi oss det. Bullfighter har hatt en stor vekst de siste årene, og har nå butikker flere steder i landet. I tillegg forhandler de sitt eget merke, også det døpt Bullfighter. Klikk her for å gå til Bullfighter sin Facebook-side. K

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

[Video mangler etter import...]

MC-messen 2019 bød på mange nye, spennende motorsykler. Men det var også svært mange andre aktører representert på Norges varemesse helgen 29.–31. mars. Hils på Bjørn Edsem Høyer og Bullfighter.

Høyer snaker om å høre på kundene, finne ut hva vi motorsyklister vil ha og gi oss det. Bullfighter har hatt en stor vekst de siste årene, og har nå butikker flere steder i landet. I tillegg forhandler de sitt eget merke, også det døpt Bullfighter.

Klikk her for å gå til Bullfighter sin Facebook-side.

Klikk her for å gå til Bullfighter sin nettside.

Mye salg av kjøreutstyr og sikkerhetsutstyr på MC-messen:

På MC-messen 29.–31. mars var mange utstyrsleverandører og -forhandlere representert. MC-avisa har snakket med flere av disse, og felles for dem alle er at det ble gjort mange, mange salg under årets messe. Det er udelt positivt at norske motorsyklister er så bevisst på sikkerhetsutstyr som vi er!

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse