ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Hyggelig førstemøte med Randsfjord MC

For de av oss som dropper innom Facebook for å se om det skjer no’, så har det ikke vært vanskelig å få med seg at Randsfjord MC gjerne ville ha besøk 1. mai.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

For de av oss som dropper innom Facebook for å se om det skjer no’, så har det ikke vært vanskelig å få med seg at Randsfjord MC gjerne ville ha besøk 1. mai. Mens noen stod i kø på E6, kjørte vi Randsfjoden rundt, ilagt stopp med kaffe, vafler og skravl.

Tekst og foto: Erling S. Kristiansen

– Nei, dette er ikke en kafé. Nope, det er heller ikke en MC-klubb.

Tommy Oppegaard forteller og MC-avisa noterer. Ekteparet som holder til noen få kilometer nord for Jevnaker, opp langs Randsfjordens østre side, har altså i lengre tid reklamert på Facebook at de vil åpne tunet for likesinnede den 1. mai. Deretter vil det være åpent på søndager for motorsyklister som svinger opp langs Randsfjorden. Det vil si, så lenge det er folk som hungrer etter vafler og kaffe. Blir det grunnlag for mer, så åpner Oppegaard kanskje en kveld i uka også.

Wiener til frokost:

– Det var litt vanskelig å anslå hvor mange som ville ta turen innom i dag, men vi skjønte etter hvert at det fort kunne bli noen hundre. Allerede før vi åpnet klokken 11 i dag, var det over 30 motorsyklister som skrapte på døra for å få seg en wiener i brød og lompe. Jeg regner med at før dagen er omme har 400–500 vært innom oss.

Donasjon, ikke butikk:

– Konseptet er å ikke drive butikk. Har man lyst til å være med å finansiere tilbudet, så kan man donere noen kroner. Pengene vil gå tilbake til driften om det skulle bli noen kroner til overs. Blir dette tatt godt imot, kan det hende vi utvider serveringen, eller at vi bruker noen kroner på uteområdet. MC er lidenskap og hobby for oss, og vi vil gjerne møte flere som oss på denne måten.

Oppegaard med sin lille frivillige tropp har bygd platting, satt frem stoler og bord og pyntet med duk. NAF MC avdeling Hadeland har sponset 300 wienerpølser, og et mobilt toalett er på plass. En drone summer frem og tilbake over oss. Vi regner med at bilder fra åpningsseremonien allerede er i cyber. Suksessen er et faktum. We’ll be back.

Bildegalleri:

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse