ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Husqvarna Vitpilen og Svartpilen til produksjon

En av fordelene med ikke å være børsnotert er at en slipper å lage en årsrapport som avslører fremtidige planer. For øyeblikket må imidlertid KTM levere slik rapport og der slåes det fast at konseptsyklene Husqvarna Vitpilen og Svartpilen blir satt i produksjon i nær fremtid. Husqvarna er en underavdeling av KTM, og syklene bærer naturlig nok sterkt preg av KTM: Vitpilen 401 baserer seg på Duke 390, og Vitpilen 701 er en variant av Duke 690. Fabrikken har også vist Svartpilen 401 – igjen 390 Duk

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

En av fordelene med ikke å være børsnotert er at en slipper å lage en årsrapport som avslører fremtidige planer. For øyeblikket må imidlertid KTM levere slik rapport og der slåes det fast at konseptsyklene Husqvarna Vitpilen og Svartpilen blir satt i produksjon i nær fremtid. Husqvarna er en underavdeling av KTM, og syklene bærer naturlig nok sterkt preg av KTM: Vitpilen 401 baserer seg på Duke 390, og Vitpilen 701 er en variant av Duke 690. Fabrikken har også vist Svartpilen 401 – igjen 390 Duke-basert – men med scrambler utseende, og det mer enn antydes at en Svartpilen 701 er inkludert i planene.

KTMs årsrapport slår fast at de to første Vitpilen-modellene kommer for modellåret 2017, noe som kan tyde på at det etter hvert blir flere Vitpilen modeller. Rapporten slår videre fast at målsettingen er å gjøre Husqvarna til Europas tredje største MC-produsent, etter KTM og BMW: "De kommende Vitpilen og Svartpilen modellene vil sørge for at Husqvarna tar av med rakettfart. Målsettingen er at Husqvarna skal være Europas tredje største innen 2020."

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse