Annonse
Annonse
MC-avisa

Husqvarna jazzer opp superbølla FS 450

Supermotarden har fått bedre dempere og ramme samt et karosseri som ser enda kulere ut. Husqvarna er tro mot DNAet sitt, noe de virkelig skal ha kudos for.

Publisert:

Supermotarden har fått bedre dempere og ramme samt et karosseri som ser enda kulere ut. Husqvarna er tro mot DNAet sitt, noe de virkelig skal ha kudos for, og nå henter de altså enda mer ut av frekkasen FS 450.

Tekst: Ole-Andreas Isdahl.

Oppgradeingene på FS 450 er av det kule slaget, og 2021-modellen av rampen yter nå hele 63 hk. Den har fått en litt krappere styrevinkel og oppgraderte dempere fra WP XACT både foran og bak, der demperne foran har en vandring på hele 285 mm. Det brede styret er løftet ganske høyt over tanken, slik at det blir morsomt å både stå og sitte å kjøre.

FS 450 har Brembo kalippere både foran og bak, og skivene måler henholdsvis 310 mm foran og 220 mm bak. Frekkasen har fått gode Alpina hjul og Bridgestone dekk, og moroklumpen styres av en hydraulisk clutch som regulerer kreftene sammen med en «launch control» som sikrer grep når du gasser.

Dette er en sann tivoli-dude med kort akselavstand som er utstyrt med en femtrinns girkasse som sikrer full trøkk hele tiden. Dette utstyret kan rolle og loope, ikke noen cruiser akkurat, her blir du garantert svett når du tar ut sykkelen. Du vil garantert glemme alle bekymringer knyttet til jobb, ektefelle eller elskere. Her må du være på, og du må være til stede hele tiden – for her går alt fort.

Sykkelen vil være tilgjengelig hos din forhandler fra midten av oktober.

Annonse
Annonse