ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

HURRA, HURRA – fra onsdag 3. februar kan MC-forhandlerne i Oslo-regionen åpne igjen

Kevin Arnestad ved AMD motorsykler var lettet og smilte bredt da helseminister Bent Høye i dag kunngjorde at vi fra onsdag 3. februar igjen kan åpne enkeltstående butikker, noe som inkluderer MC-forhandlerne i Oslo-regionen. Det er «good news» for kommende sesong.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Tekst og foto: Ole-Andreas Isdahl.

Etter utbruddet i Follo forleden i uke 3 har alle MC-forhandlere i 15 berørte kommuner vært nedstengt. Likevel har man hos AMD i Oslo solgt flere sykler i januar enn noe annet år!

Det tyder nok på at trenden som viser at de mest populære modellene blir utsolgt tidlig på året, ser ut til å befeste seg. Kevin Arnestad forteller at det kommer flere nye førstegangskjøpere, i tillegg til de etablerte som skal ha nytt, og det kan derfor være klokt å ikke vente for lenge med å gjøre en handel dersom du ønsker en modell som er populær.

– AMD har som mange andre forhandlere omstilt seg raskt og tilbyr visning på alle tenkelige flater. Du kan se sykler ved hjelp av facetime eller video, Teams eller hva du måtte behage, og det er bare og ta kontakt, forteller Kevin Arnestad som allerede merker at folk tenker nytt.

– Ønsker du å se, sitte eller ta på forelskelsen din, tar vi gjerne sykkelen ut slik at dette kan foregå i sikre former, tilføyer Kevin.

[Video mangler etter import...]

Kjøps- og handlemønsteret er muligens i endring:

Mye kan tyde på at vi som forbrukere også endrer oss. Mennesket er tilpasningsdyktig, og vi justerer også våre kjøpsvaner, mener Kevin Arnestad som tilføyer at det ikke er utenkelig at vi i fremtiden kan se at handel av motorsykler over nett øker, selv om vi kan gå i butikken igjen!

– AMD Motorsykler vil uansett være på tilbudsiden, både før og etter 3. februar. Så ta kontakt, så skal vi legge tilrette for at du kan gjøre en trygg og god handel her hos oss, tilføyer Kevin.

Nettsiden til AMD er: www.amdmotorsykler.com

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse