Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

HUB Riding – Straand Hotel i Vrådal lanserer nytt aktivitetskonsept for MC-gjestene sine

Håndplukkede ruter:

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Det historiske hotellet Straand Hotel i Vrådal jobber kontinuerlig med innovasjon og produktutvikling for oss motorsyklister. Det familiedrevne hotellet, som eies og drives av familien Straand, er pådrivere for det populære Straand-treffet som på kort tid har blitt en sentral møteplass for norske MC-entusiaster.

Tekst og foto: Ole-Andreas Isdahl.

Denne uken lanserer familien Straand nok et nytt produkt: HUB Riding. Hotellet har utviklet konseptet i samarbeid med MC-avisas Team BikerDudes, som har stått for den kjørefaglige og praktiske utviklingen av konseptet.

– Vi ønsker å vise våre gjester alt det flotte de ikke har sett og kanskje kjørt, sier hotelldirektør Lars Arne Straand, som ønsker å videreutvikle produktporteføljen som tilbys motorsyklisten.

Undersøkelser viser nemlig at mange av oss ender opp med å kjøre ruter og veier vi kjenner, fremfor å prøve nye. Vi har kjørt opp åtte enkeltruter med kjørelengde fra fem til 20 mil, og dersom du kombinerer flere ruter, kan du lett lett kjøre 30 mil på en dag. De åtte definerte rutevalgene er altså en basispakke som danner grunnlaget for flervalg og enda flere valgmuligheter.

Med base på Straand Hotel slipper du opp- og nedpakking og kjedelige transportetapper, og du kan fortsatt oppleve nye kjøreruter hver eneste dag i minst en hel uke. Du kan hver eneste dag returnere til hotellets takterrasse for å nyte sosialt samvær, møte andre MC-interesserte, og innta god mat og drikke i et inspirerende MC-miljø fullt av likesinnede og spennende motorsykler. Her kan du hvile og gjøre deg klar til nye og spennende kjøre- og naturopplevelser dagen etter.

De utvalgte rutene er på hver sin måte spektakulære og tar deg forbi mange av Telemark sine severdigheter og spisesteder. Du kan også finne roen på vakre steder helt uten folk og fe.

De utvalgte rutene omfatter stort sett bare svingete veier, og du kan selv velge om du bare vil kjøre på asfalt eller kombinasjoner av asfalt og grus. Guidede turer kan bestilles dersom det er ønskelig, men alle rutene er enkle å følge, så dette vil de fleste klare selv.

– Hotellet ligger i rutenettets origo punkt, hvilket gjør beredskapsarbeidet lettere om noen skulle trenge bistand. I og med at hotellet ligger midt i rutenettet, vil vi kunne komme alle raskt til unnsetning, sier Lars Arne Straand.

Hotelldirektør Lars Arne Straand.

– Den 3. til 5. juli vil vi lansere det nye konseptet, og vi vil i den forbindelse tilby en spesialpakke for de som ønsker å besøke oss i denne anledningen. Vi har mange motorsyklister som kommer tilbake fordi de trives hos oss, og vi strekker oss langt for å holde posisjonen som Norges beste MC-hotell, sier Lars Arne Straand, som fortsetter: – I forbindelse med lanseringen vil vi tilby fordelaktige pakkepriser, og disse vil bli tilgjengeliggjort på våre hjemmesider.

Annonse
Annonse