ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

HUB-Riding – hva skjer i år folkens?

I 2020 lanserte Lars Arne og Katrine Straand ved Straand Hotel i Telemark HUB-Riding-konseptet, og dette ble veldig godt mottatt av MC-bransjen. Konseptet skapte en enorm interesse gjennom hele sommeren, og tusenvis av førere fant veien til Vrådal og de 13 definerte kjørerutene med svinggaranti og høy fun-faktor.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Tekst: Ole-Andreas Isdahl.

– Hele MC-bransjen har på en eller annen måte deltatt i utviklingen av konseptet, som nå bygges ut kraftig i samarbeid med De Historsike hoteller og spisesteder. Kjeden har i vinter utviklet nye HUB-er i Trøndelag, Rogaland, Nordland, Vestland, Viken og Sogn og Fjordane, og nye og spennende lanseringer står nå i kø for å bli publisert på nettsiden HUBriding.no i ukene som kommer. Vi håper virkelig at dette blir til stor glede for oss motorsyklister kommende sommer, sier Lars Arne Straand.

Se www.hubriding.no

Målgruppen:

– Målgruppen vår er den helt vanlige motorsyklisten som liker å dra på tur, utvikle egen førerkompetanse, liker å oppsøke de gode kjøre- og matopplevelsene og dele disse med gamle og nye venner. HUB-Riding-konseptet hverken er eller skal være en plattform for de ekstreme spesialistene. Dette er snarere være en møte-arena for den helt ordinære føreren som elsker og dyrker hobbyen sin innenfor relativt normale rammer, forteller Lars Arne som selv er en ihuga motorsyklist.

Ny nettside lansert:

– Sist uke ble versjon 2 av nettsiden HUBriding.no lansert. Superlativ AS, som er vår nettsideutvikler og viktige samarbeidspartner, gjør en fantastisk jobb, og dette har virkelig blitt bra. Den nye siden omfatter tilbud for både MC, classic car og tråsykkel. Sistnevnte er et voksende segment i reiselivsbransjen som passer svært godt inn i denne satsingen, sier Lars Arne, og han legger til: – Vi er veldig opptatt av å lage et godt reiselivsprodukt for motorsyklisten og jobber hele tiden for å bli bedre.

SoMe-strategi:

Katrine Straand forteller at det er etablert en egen Facebookside som skal brukes til å kommunisere med motorsyklisten, og at de nå jobber med å etablere en Instagram-profil hvor de skal kommunisere nyheter og opplevelser. – SoMe-flatene blir viktige for oss, og vi håper derfor at så mange som mulig vil følge oss her, sier Katrine.

Nye ruter, nye hoteller i nye regioner lanseres nå:

– Den nye utgaven av www.HUBriding.no omfatter nå seks fylker og 11 hoteller, og kommende uke lanseres Kviknes hotell i Sogn og Fjordanen med ni fantastiske touringruter, som blant omfatter flere av Norges mest spektakulære fjelloverganger og opplevelsesruter. Det tolvte konsept ligger på tegnebrettet og vil omfatte et rendyrket grussegment, og vi håper at dette skal bli klart i løpet av sommeren, tilføyer Lars Arne.

Prosjekt Geiranger – kom til Geiranger, bli kjent med oss og se hvordan vi gjør dette:

– Prosjekt Geiranger er et av våre nye og spennende prosjekter som skal gjennomføres og legges ut denne våren. Vi skal kombinere åpningen av Trollstigen og Geirangerveien med et «event» hvor alle som har lyst kan komme til Union Hotell Geiranger, bli kjent med HUB-Riding-teamet og kjøre rutene sammen med oss de fem dagene vi er der for å gjøre det. Det er laget fem flotte ruter som skal kjøres opp med fotoshoots og mye moro, og dette vil vi gjerne ha med så mange som mulig på, forteller Lars Arne.

– I og med at vi pr. i dag ikke vet når Geirangerveien og Trollstigen åpner, vil vi holde alle orientert på HUBriding.no (under prosjekt Geiranger) og på sosiale medier, sier Monja Mjelva som er vertskap på Union Hotel Geiranger. Hun fortsetter: – Vi håper at åpningen av Trollstigen og Geiranger veien kan bli en årlig «event» for motorsyklistene tilføyer hun og ønsker alle motorsyklister velkommen til Geiranger.

– Basert på det vi har lært om motorsykkelsegmentet så langt, håper vi at videreutviklingen av HUB-Riding-konseptet faller i smak. Vi jobber hele tiden for å utvikle oss, og vi skal hele tiden strekke oss for å bli enda bedre, lover Lars Arne Straand.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse