Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Hør Eriks tanker om Isle of Man

Du har kanskje sett halsbrekkende ulykker på Youtube eller andre kanaler fra Isle of Man. De dramatiske bildene skremmer ikke familiefaren Erik Kjuus fra Vestby. Tekst og video: Rolf Marthinsen. Erik har et svært rasjonelt syn på det vi andre ser på som galskap. Med en gjennomsnittshastighet på 190 kilometer i timen kjører Erik flere seks-mils runder blant bebyggelse, steingjerder og trær i veikanten. En ting er å gjøre dette på bane med ettergivende omgivelser, går det galt her ender det oft

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

[Video mangler etter import...]

Du har kanskje sett halsbrekkende ulykker på Youtube eller andre kanaler fra Isle of Man. De dramatiske bildene skremmer ikke familiefaren Erik Kjuus fra Vestby.

Tekst og video: Rolf Marthinsen.

Erik har et svært rasjonelt syn på det vi andre ser på som galskap. Med en gjennomsnittshastighet på 190 kilometer i timen kjører Erik flere seks-mils runder blant bebyggelse, steingjerder og trær i veikanten. En ting er å gjøre dette på bane med ettergivende omgivelser, går det galt her ender det ofte med dødsfall.

Erik har kjørt MGP (Manx) på Isle of Man fem ganger. I år er han påmeldt TT (Tourist Trofey) og håper på å stille til start i juni. Kjuus mener han nå har skaffet seg nok erfaring til å stille i TT-klassen. I mars får han svaret om han får plass blant de store gutta.

#Nyhet

Nøkkelord

Annonse
Annonse