ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Hondas adventurescooter nærmer seg!

Honda har sluppet en video som forteller at de er seriøse når det gjelder scooter med adventureegenskaper. Maskinen vil få tredjegenerasjons DCT, et system som nå er så velutviklet at det er vanskelig å finne noe å kritisere. Den har 17" hjul og 745 cc tosylindret motor, samme som sitter i bl.a. Integra. Videoen Honda har sluppet viser en scooter som kjøres slik ingen hadde forestilt seg at en slik maskin kunne kjøres. Nå har vi vondt for å forestille oss at nåværende generasjon GS-førere seriø

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Honda har sluppet en video som forteller at de er seriøse når det gjelder scooter med adventureegenskaper. Maskinen vil få tredjegenerasjons DCT, et system som nå er så velutviklet at det er vanskelig å finne noe å kritisere. Den har 17" hjul og 745 cc tosylindret motor, samme som sitter i bl.a. Integra. Videoen Honda har sluppet viser en scooter som kjøres slik ingen hadde forestilt seg at en slik maskin kunne kjøres.

Nå har vi vondt for å forestille oss at nåværende generasjon GS-førere seriøst ønsker seg en 745 cc adventurescooter, men etter hvert som alderen innhenter dem og det blir vanskelig å klatre opp på et så høyt stativ som GS, kan det kanskje være greit å bare sette seg inn i en scooter og gi seg eventyret i vold...? Vi regner med at Hondas adventurescooter blir sluppet løs på verden på en av høstens to store messer.

Hvis du synes en slik maskin er akkurat det du har ønsket deg kan du skjerpe appetitten på:
www.youtube.com/watch?v=VzUyhkN7n6k

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse