Annonse
Annonse
MC-avisa

Honda størst i juli – totalsalget opp 11,2 %!

Som vi skrev sist gang vi omtalte MC-salget, så var det flere som ventet med å registrere nye MC etter at de nye MC-avgiftene ble satt i verk fra 1. juli. Honda var blant avgiftsvinnerne og fikk da en strålende juli, da flere hadde ventet i over én måned før de registrerte sykkelen. MC-salget i juli gikk opp 34,9 % i forhold til juli i fjor! Honda registrerte 177 sykler i juli, og deretter kom BMW med 106 sykler. KTM, som også har flere sykler som ble billigere etter 1. juli, registrerte 80 s

Publisert:

Som vi skrev sist gang vi omtalte MC-salget, så var det flere som ventet med å registrere nye MC etter at de nye MC-avgiftene ble satt i verk fra 1. juli. Honda var blant avgiftsvinnerne og fikk da en strålende juli, da flere hadde ventet i over én måned før de registrerte sykkelen. MC-salget i juli gikk opp 34,9 % i forhold til juli i fjor!

Honda registrerte 177 sykler i juli, og deretter kom BMW med 106 sykler. KTM, som også har flere sykler som ble billigere etter 1. juli, registrerte 80 sykler, tett fulgt av Yamaha på fjerdeplass med 79 registreringer.

Når det gjelder årets totalt, så har Yamaha en solid førsteplass med 810 registreringer og kommer nok til å bli nummer én også i 2017. BMW har en solid andreplass med 688 sykler, mens Honda har tatt tredjeplassen fra H-D og kan skilte med 552 registrerte sykler totalt. H-D innehar fjerdeplassen med 435 sykler, mens KTM er på femteplass med 411 sykler.

Triumph har den sterkeste økningen på topp 12-listen med 71,2 %. Deretter følger KTM med 22,7 % og Indian med 22,0 %.

​Forbehold om feil. Kilde: Octet AS.

#Nyhet

Nøkkelord

Annonse
Annonse