Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Honda Roadshow hos Arena i Sandnes!

I helgen er det Arena MC i Sandnes som har fått besøk av Honda Road Show 2022. Honda og Indian er de eneste som kjører rundt til sine forhandlere med sykler klar for prøvekjøring i år, etter det vi kjenner til. Honda har tatt med seg et utvalg av sykler og en kan velge blant hele 24 modeller som f.eks nyhetene toureren NT1100 og scooteren ADV350. Det var sol da vi var innom Arena MC i dag ved lunsjtider, men sommervarmen ventet ennå på seg.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

I helgen er det Arena MC i Sandnes som har fått besøk av Honda Road Show 2022. Honda og Indian er de eneste som kjører rundt til sine forhandlere med sykler klar for prøvekjøring i år, etter det vi kjenner til. Honda har tatt med seg et utvalg av sykler og en kan velge blant hele 24 modeller som f.eks nyhetene toureren NT1100 og scooteren ADV350.

Anton Vestavik er salgs- og markedssjef hos Honda-importøren Kellox AS og er på plass hos Arena MC denne helgen.

Det var sol da vi var innom Arena MC i dag ved lunsjtider, men sommervarmen ventet ennå på seg. Det var mange motorsyklister som hadde dukket opp denne siste fredagen i april. Selvsagt var det varme pølser og kø foran bordet der en bestilte prøvekjøring.

Linn Kant som er daglig leder i Arena MC og Kent Aaron Grønning hadde en stri jobb med å få registrert alle som ønsket å prøvekjøre årets Honda-utvalg.

Honda Roadshow fortsetter i mai

Etter Arena MC går turen for traileren til Haugesund. Her er listen over årets Roadshow:

Forbehold om feil

Det var mange motorsyklister som hadde dukket opp ved lunsjtider på fredag, og utover ettermiddagen og i morgen er det ventet flere.

Annonse
Annonse