ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Honda oppgraderer sin CRF-lineup

Honda oppgraderer CRF250R, CRF450R og CRF450RX, samt introduserer den nye enduromodellen CRF250RX. Tekst: Kjetil Kolbjørnsen CRF250R og CRF250RX: CRF250R får oppgradert ytelse, med henholdsvis 4 % og 8 % høyere effekt og dreiemoment, samt forbedret dreiemoment i lav og mellomregisteret. Dette klarer Honda ved å redesigne toppen og samtidig endre inntak og eksosventilene. Andregiret har fått endret utveksling for å fullt utnytte de ekstra kreftene i motoren. Rammen og svingarmen er gjort let

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Honda oppgraderer CRF250R, CRF450R og CRF450RX, samt introduserer den nye enduromodellen CRF250RX.

Tekst: Kjetil Kolbjørnsen

CRF250R og CRF250RX:

CRF250R får oppgradert ytelse, med henholdsvis 4 % og 8 % høyere effekt og dreiemoment, samt forbedret dreiemoment i lav og mellomregisteret. Dette klarer Honda ved å redesigne toppen og samtidig endre inntak og eksosventilene. Andregiret har fått endret utveksling for å fullt utnytte de ekstra kreftene i motoren.

Rammen og svingarmen er gjort lettere. Rammen har fått mer fleksibilitet, mens svingarmen er blitt stivere, noe som skal øke stabiliteten i sykkelen. Endring i demperne er gjort for å forbedre dempingen i lave hastigheter.

Honda CRF250RX, som er en ny enduromodell, nyter også godt av disse oppgraderingene.

CRF450R og CRF450RX:

CRF450R og CRF450RX får HSTC (Honda Selectable Tourqe Control), som skal forhindre hjulspinn og tap av fremdrift. Denne kan justeres i tre nivåer eller slåes helt av. Når man slår av sykkelen, husker den innstillingene fra forrige gang.

HSTC har ikke sensor som måler hastigheten på hjulene, men fungerer ved å overvåke gasspådraget og oppdage raske endringer i turtall. Dersom turtallet plutselig øker raskt over en satt verdi, griper den inn for å unngå hjulspinn.

I likhet med CRF250R og RX får de også oppgradert demperne.

Oppgraderte bremseklosser:

Både 250R/RX, 450R/RX får nye bremseklosser spesielt utviklet for holdbarhet og ytelse.

CRF250L og CRF450L:

CRF250L og CRF450L får oppdatert fargeskjema.

Norsk importør er Kellox AS: www.kelloxmc.no

Bildegalleri:

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse