ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Honda oppdaterer GL1800 Gold Wing for 2021

Gold Wing har gjennom mange år vært Hondas flaggskip og vært gjenstand for en rekke moderniseringer gjennom årene. Siste gang i 2018. For 2021 har ytterligere forbedringer blitt gjort. Endringene er hovedsakelig i form av forbedrede høyttalere på både standard- og tourutgaven. Den sistnevnte Tour har i tillegg blitt utstyrt med større toppboks med bedre putekomfort.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Tekst: Oddbjørn Myklebust.

Både Gold Wing og Gold Wing Tour kommer med forbedret stereoanlegg for enda bedre lydopplevelse. Dette gjelder først og fremst i høyere hastigheter. Det nye systemet skal ifølge produsenten by på både høyere og klarer lyd. De gamle høyttalerne som var på 25 watt er nå erstattet med noen på 45 watt.

Standardmodellen er tilgjengelig i en ny farge med det heftige navnet Pearl Deep Mud Grey. Tour-utgaven er tilgjengelig i Gunmetal Black Metallic. Hvis du går for DCT-utgaven, kommer den nå i Candy Ardent Red.

Av andre endringer nevner vi oppdaterte fjæringsinnstillinger, USB-lader montert på sidevesken og noen komponenter som har blitt lakkert sort.

Honda GL1800 Gold Wing Tour 2021:

Da Gold Wing fikk nytt design i 2018, var det mange som klaget på at bagasjeplassen ble mindre. Dette har Honda valgt å gjøre noe med. Tour-modellen har fått ny og større toppboks. Fra å romme 110 liter rommer den nå 121. Ikke den store forandringen, men nok til noen ekstra t-skjorter og boksere. Hvis du heller vil ha hjelmene i toppboksen, skal denne enkelt romme to helhjelmer i XXL. Visuelt ser ikke ryggstøtten for passasjer forandret ut, men Honda hevder at den er mer komfortabel og gir en mer avslappet og tilbakelent sittestilling. Sal og ryggstøtte på Tour-utgaven er også trukket med et litt mer eksklusivt trekk som kan minne litt om semsket skinn.

Gold Wing blir i mange sammenhenger sett på som den ultimate touringmodellen, og med disse oppdateringene har noe veldig bra blitt enda bedre.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse