ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Honda NSS Forza 125 oppdateres

Honda har lansert en rekke oppdateringer på sin populære NSS Forza 125 scooter. Disse inkluderer revidert styling, elektrisk justerbar vindskjerm, LED blinklys, nytt instrumentpanel, to nye farger og mer lagringsplass under setet. Honda har solgt ikke mindre enn 30.000 stk siden scooteren ble lansert i 2015, og denne siste oppdateringen konsentrerer seg om å utvikle og forbedre konseptet fremfor å revolusjonere det. Motor og chassis er uforandret – det samme gjelder den ekstremt lange rekkevidde

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Honda har lansert en rekke oppdateringer på sin populære NSS Forza 125 scooter. Disse inkluderer revidert styling, elektrisk justerbar vindskjerm, LED blinklys, nytt instrumentpanel, to nye farger og mer lagringsplass under setet.

Honda har solgt ikke mindre enn 30.000 stk siden scooteren ble lansert i 2015, og denne siste oppdateringen konsentrerer seg om å utvikle og forbedre konseptet fremfor å revolusjonere det.

Motor og chassis er uforandret – det samme gjelder den ekstremt lange rekkevidden. Men, nå er et plass til to helhjelmer under setet, og 45 liters toppboks med Smart Key blir tilgjengelig som ekstrautstyr. Det nye instrumentpanelet har analoge speedometer og turteller, plassert på hver sin side av et digitalt display med tre modes. Det nye displayet styres fra en bryter på styret, det samme gjelder den elektrisk justerbare vindskjermen.

Bildegalleri:

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse