ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Honda Neo Sports Café Concept – lekkert og nakent

Denne sykkelen har vært ymtet frempå via de obligatoriske teaservideoene, men på Tokyomessen ble den vist frem i all sin herlighet. Detaljene er fremdeles mangelfulle, men rykter fra Japan hevder at den kan komme til å bli en erstatning for CB1000R. Honda selv sier at det er en konseptmaskin for en naken sykkel som kombinerer kjøregleden og det lekre utseendet til en sportssykkel med en moderne ny-generasjons innpakning. Uten at vi egentlig ble noe klokere av det. Sett med våre øyne ser den ut t

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Denne sykkelen har vært ymtet frempå via de obligatoriske teaservideoene, men på Tokyomessen ble den vist frem i all sin herlighet. Detaljene er fremdeles mangelfulle, men rykter fra Japan hevder at den kan komme til å bli en erstatning for CB1000R.

Honda selv sier at det er en konseptmaskin for en naken sykkel som kombinerer kjøregleden og det lekre utseendet til en sportssykkel med en moderne ny-generasjons innpakning. Uten at vi egentlig ble noe klokere av det. Sett med våre øyne ser den ut til å kunne gå i strupen på f.eks. Triumph Street Triple. Og at den er lekker kan ikke stikkes under en stol. Men det er jo tross alt bare en konseptmaskin, eller …?

Vel, fra såkalt velinformert hold er det hvisket i øret vårt at det er mer enn et konsept og at den kommer til Norge. Gled dere, alle som like freske, frekke, fargerike, fresende morosykler!

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse