ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Honda lanserer ny versjon av CB125F

Honda CB125F kan med rette kalles driftssikkerheten selv. 2021-modellen har fått en fin face-lift, i tillegg til viktige tekniske forbedringer som gjør denne ar

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Honda CB125F kan med rette kalles driftssikkerheten selv. Nå har 2021-modellen fått en fin face-lift, i tillegg til viktige tekniske forbedringer som gjør denne arbeidshesten enda bedre.

Tekst: Ole-Andreas Isdahl.

Honda CB125F har røtter som går tilbake til 2008 og modellen som da het CBF125. Den opprinnelige modellen ble erstattet med CB125F i 2014, og har siden da vært en storselger i asiatiske land. Dette er det nærmeste vi kan komme driftssikkerheten selv og modellen har også i Norge vært en populær innstegsmodell til A1-segmentet.

Honda CB 125 F er populær av flere grunner. Den er en av de rimeligste modellene i dette markedet og kanskje også en av de mest driftssikre. Den nye modellen har blitt hele 11 kg lettere og har i tillegg fått en mer effektiv motor som yter ca. 11 hk og 11 Nm. Modellen har også fått en bedre ramme, og da ligger det så absolutt til rette for at den nye modellen skal bli vesentlig kvikkere og bedre å kjøre enn sin forgjenger. En vektreduskjon på 11 kg på en A1-modell er uvanlig mye og vil nok også bidra til at sykkelen blir enda mer gjerrig på drivstoff. Modellen har en oppreist kjørestilling og gir føreren en velbalansert og morsom kjøreopplevelse.

Designerne hos Honda har latt seg inspirere av det såkalte Neo Sports Cafe-designet på deres CB-R-modellfamilie, og det ser veldig bra ut. Her får du utvilsomt en instegsmodell som er svært konkuransedyktig med en pris på litt over 30.000 kroner. Med andre ord mye motorsykkel og kjøreglede for pengene, og vi vet at dette er an av markedets aller sterkeste slitere som du virkelig kan stole på. Høy driftssikkerhet og lite feil har mye å si for et godt liv med motorsykkelen. Ifølge Honda kommer modellen i fargevariantene rødt, svart og hvit.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse