ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Honda Gold Wing blir kraftig revidert for 2017?

Gold Wing har stort sett gått i same spor i mange år, men nå ser det ut som om tiden er inne for en kraftig oppgradering. Honda har tatt ut patent på et framhjulsoppheng som minner sterkt om det som sitter på BMW K1600. Tegningene viser da også at de to systemene er nesten til forveksling like. Den nye framgaffelen vil gjøre styringen mye mer direkte og gi bedre tilbakemelding fra veien - i tillegg til bedre stabilitet under bremsing før og i svinger. Kort sagt: Det vil heve Gold Wings kjøreko

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Gold Wing har stort sett gått i same spor i mange år, men nå ser det ut som om tiden er inne for en kraftig oppgradering.

Honda har tatt ut patent på et framhjulsoppheng som minner sterkt om det som sitter på BMW K1600. Tegningene viser da også at de to systemene er nesten til forveksling like. Den nye framgaffelen vil gjøre styringen mye mer direkte og gi bedre tilbakemelding fra veien - i tillegg til bedre stabilitet under bremsing før og i svinger. Kort sagt: Det vil heve Gold Wings kjørekomfort atskillige hakk.

Andre patenter som er tatt ut antyder at sykkelen får Dual Clutch Transmission (DCT) med automat og semiautomat modes. Reverse vil også være på plass. Og - til glede for alle GW førere: En elektrisk justerbar vindskjerm kommer!

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse