ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Honda-dag hos MC-Huset i Hamar

MC-Huset Nydal inviterte til visning av Honda CBR1000RR-R Fireblade SP torsdag 27. februar. Da MC-avisa var innom på formiddagen, var det allerede folk innom for å se på Honda sitt siste råskinn. Tekst og foto: Ole Martin P. Eidevik. Fireblade-utgaven var sort og så helt uskyldig ut der den stod sentralt i Honda-avdelingen, men skinnet bedrar! Denne komptakte raceren får du opp i 140 km/t bare på første gir. I MC-avisa nr. 3-20, som er i løssalg nå, kan du lese test av Fireblade SP. Vi har også

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

MC-Huset Nydal inviterte til visning av Honda CBR1000RR-R Fireblade SP torsdag 27. februar. Da MC-avisa var innom på formiddagen, var det allerede folk innom for å se på Honda sitt siste råskinn.

Tekst og foto: Ole Martin P. Eidevik.

Fireblade-utgaven var sort og så helt uskyldig ut der den stod sentralt i Honda-avdelingen, men skinnet bedrar! Denne komptakte raceren får du opp i 140 km/t bare på første gir. I MC-avisa nr. 3-20, som er i løssalg nå, kan du lese test av Fireblade SP. Vi har også en artikkel om MC-Huset Nydal AS i samme utgave. De ble nemlig årets forhandler for både Honda og BMW i fjor. De har også nå blitt Touratech-forhandler i Norge.

Både Rune Almestrand som styrer Honda-avdelingen og "Ludvik" som styrer BMW-avdelingen hadde nok å gjøre da vi var innom. Gamlefar selv, Per Almestrand, kunne fortelle at MC-Huset Nydal har en egen oppskrift på vafler som ble servert i strie strømmer i løpet av dagen.

Vil du kjøpe siste utgave av MC-avisa, så finner du bladet i løssalg her:

www.tidsam.se/sv/produkter/tidskrifter/5167.mc-avisa/

Eller bli abonnent og få bladet rett i postkassen:
www.mcavisa.no/bli-abonnent

I 1970 begynte Per Almestrand å selge motorsykler. Her bak råskinnet Fireblade SP.

Bak sitter sønnen Rune som styrer Honda-avdelingen.

BMW-avdelingen var full av sykler, og selger Ole Stramrud er klar for årets sesong.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse