ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Honda CBR 500 R

Med sine 48 hk er dette en sykkel som kan kjøres med A2-lappen uten modifikasjoner. Honda CBR 500 R får en rekke oppgraderinger for 2016. Den har nytt utseende basert på det Honda kaller ”Aggressive Speed Shape”: Skarp, kantet linjeføring som flyter fra den nye fronten med doble LED-lykter og bakover til stussen bak salen. Baklykten har også LED. Framgaffelen har fått justerbart forspenn, tanken er større og har hengslet tanklokk, bremsehendler er justerbare og tenningsnøkkel har ”wave-design”.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Med sine 48 hk er dette en sykkel som kan kjøres med A2-lappen uten modifikasjoner. Honda CBR 500 R får en rekke oppgraderinger for 2016. Den har nytt utseende basert på det Honda kaller ”Aggressive Speed Shape”: Skarp, kantet linjeføring som flyter fra den nye fronten med doble LED-lykter og bakover til stussen bak salen. Baklykten har også LED. Framgaffelen har fått justerbart forspenn, tanken er større og har hengslet tanklokk, bremsehendler er justerbare og tenningsnøkkel har ”wave-design”. En ny og kortere lydpotte er montert for bedre massesentralisering. Innmaten er designet for lavt støynivå, men samtidig gir den også en skarp tone til eksoslyden.

2016-versjonen av Honda CBR 500 R ble vist for publikum første gang på American International Motorcycle Expo i Orlando i Florida den 15. oktober. Honda ligger i forkant når det gjelder å innfri de nye Euro4-kravene. Alle CB 500 og NC 750-modellene er nå laget slik at de klarer disse nye utslippskravene.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse