ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Honda CB1100 konsept "Type II"

Vi har tidligere vist bilde av det som antas å bli neste generasjon av Hondas retrosykkel CB1100. Nå har Honda vist frem nok en versjon av sykkelen, og denne gangen har de gjort som Triumph gjorde med sin praktfulle Thruxton: Laget en sykkel med et distinkt kafèracer look. Utgangspunktet er det samme som på den første konseptsykkelen: Den har motoren fra CB1100, bensintank med ny utforming, LED hovedlys og en mer troverdig retro linjeføring. Men på Type II er eikehjulene byttet ut med 17" støpte

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Vi har tidligere vist bilde av det som antas å bli neste generasjon av Hondas retrosykkel CB1100. Nå har Honda vist frem nok en versjon av sykkelen, og denne gangen har de gjort som Triumph gjorde med sin praktfulle Thruxton: Laget en sykkel med et distinkt kafèracer look.

Utgangspunktet er det samme som på den første konseptsykkelen: Den har motoren fra CB1100, bensintank med ny utforming, LED hovedlys og en mer troverdig retro linjeføring. Men på Type II er eikehjulene byttet ut med 17" støpte aluminiumshjul og den heller spinkle gaffelen erstattet med en kraftigere utgave med gullfargede ben. Radialmonterte Brembo er på plass, det samme er Øhlins dempere bak. Type II har også blitt utstyrt med sete med endekåpe i stedet for passasjerplass, doble Over Racing lydpotter, nye sidedeksler og en tank i aluminiumfarge. Speil på enden av styret og nye luftboksdeksler setter prikken over i'en.

Det synes uten videre klart at Honda har kastet atskillig mer enn et tilfeldig blikk på Triumph Thruxton med denne sykkelen og ettersom Triumphs pengetellere har kommet frem til at Thruxton faktisk kan bringe en god slump penger i kassen er det ikke usannsynlig at Honda har kommet frem til samme konklusjon.

Men dersom det skulle vise seg at fremtidige kunder ønsker å endre sykkelen vil det være en gullkantet anledning for produsenter av aftermarketdeler, hvis ikke Honda gjør som Triumph og leverer sine egne customsett.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse