ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Honda ATV er tilbake i Norge, og importør Kellox satser stort

Honda er endelig tilbake med robuste kvalitetsmaskiner for det norske markedet, samtidig som salget av toppmoderne modeller fra Kymco øker.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Sist oppdatert: 10.05.2021 kl 19:01

Tekst: Kellox AS (pressemelding).

Kellox solgte Honda ATV for flere år siden, men salget ble stoppet på grunn av mangel på modeller som kunne typegodkjennes i Norge. Nå har Honda tilpasset modellene slik at de kan godkjennes for bruk i Norge igjen.

– Vi har importert og solgt ATV-er i mange år, men er veldig glade for at Honda etter 10 år igjen er godkjente for det norske markedet. Det er tre driftssikre modeller fra Honda som nå er klare for det norske markedet – og ikke minst det norske terrenget, sier Anton Vestavik, salgs- og markedssjef i Kellox.

Salgssjef Anton Vestavik i Kellox er svært fornøyd med å endelig kunne tilby Honda ATV på det norske markedet igjen.

– Målet er at Honda-ATV-er igjen skal ta markedsandeler og en god posisjon i markedet i 2021 og deretter doble dette i 2022. Dette er en stor satsing, og vi har god tro på å lykkes ettersom lengselen etter disse maskinene er stor, sier Vestavik.

Den typiske kunden av modellene fra Honda og Kymco skal bruke ATV-en aktivt. Det er for eksempel bønder, jaktlag, borettslag og hytteeiere som skal måke snø, frakte tømmer og utføre annet forefallende arbeid. Kellox vil dessuten utvide stort når det gjelder import av arbeidsredskap som er spesialtilpasset til disse modellene. Eksempler på dette er tilhengere, snøskjær, beskyttelse, vinsjer, gressklippere, harv osv. Dette i tillegg til alt ekstrautstyr som Kellox allerede importerer.

Honda TRX520 FE2 er bygget for hardt arbeid. Alle de tre modellene fra Honda har en toppfart på 60 km/t.

Med Honda får man en bunnsolid arbeidsmaskin med fem års garanti/500 timer. Det for både næring og privat. Ingen andre ATV merker gir en så god garanti. Det forteller hvor trygge vi er på Honda sin kvalitet. Og, Hondas unike DCT-girkasse får du på modellen TRX520FA6 (avbildet på hovedbildet, red. anm.).

Kymco sikter seg litt mer mot en «lekende» målgruppe, og de to modellene vi selger kjennetegnes av et røft SUV-design og moderne teknologi. Samtidig har Kymco-ATV-ene nok kraft og kapasitet til de tyngste jobbene.

ATV-modellene vi satser på fra Honda og Kymco utfyller hverandre godt. sier Arne-Henning Larsen, salgskonsulent ATV.

Kymco 500i har et populært SUV-design og gir deg mulighet til å velge mellom to- og firehjulstrekk.

Alle ATV-ene som importeres av Kellox er klassifiserte som T3B. Det betyr at de har en toppfart på maksimalt 60 km/t, og at sjåføren må være 18 år eller eldre og ha førerkort på bil.

Kellox er Norges største importører av MC og MC-utstyr med forhandlere over hele landet. Noen MC-forhandlere vil også tilby ATV. Men, det er først og fremst nye og mer spesialiserte forhandlere som skal tilby disse to merkene. Vi bygger en landsdekkende distribusjonskanal med gode forhandlere som har ATV kunnskapen og vil gir god service.

– Honda-kundene har ventet lenge på å få maskinene tilbake i Norge. Kundene kjenner kvaliteten til Honda. Modellene er driftssikre, lojale og gode arbeidsmaskiner som kan brukes til alt mulig, sier Henning Haug som driver ATV Motor i Mysen.

Henning Haug driver ATV Motor i Mysen og ser frem til å tilby kundene Honda ATV igjen.

– Honda er kjent for kvalitet og driftssikkerhet. Det gjør at de går år etter år. Derfor er de billige å eie, billige i drift og har rimelig service sammenliknet med konkurrerende merker, sier Haug.

Det første partiet med ATV-er har allerede kommet til landet, så her er det førstemann til mølla og kort leveringstid.

MC-Huset Nydal AS på Hamar har allerede fått inn Hondas ATV-modeller. Per Almestrand har sendt følgende bilde av TRX 520 til MC-avisa.

Om Kellox:

Kellox er Norges største importør av MC og MC-utstyr – og en ledende aktør innen båter og påhengsmotorer. Selskapet ble grunnlagt i 1950 og er en av Norges eldste og mest anerkjente importører av motoriserte produkter til lands og til vanns.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse