ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Himmelsk moro i Halden

På fridagen Kristi himmelfartsdag torsdag 10. mai går det tradisjonelle rebusløpet «Himmelsk moro» av stabelen fra Halden MC-klubb. Som vanlig er det hemmelig hvordan løypa ser ut, men det er alltid lagt inn flotte MC-veger i Norge, og ofte også i Sverige. Deltakeravgiften er 100 kroner, og det vanker premier til de tre beste. «Himmelsk moro» har de siste årene vokst i antall deltakere, og det bruker nå å være folksomt ved klubbhuset i Halden denne dagen. Klubbhuset har adresse Tistedalsgata 16,

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

På fridagen Kristi himmelfartsdag torsdag 10. mai går det tradisjonelle rebusløpet «Himmelsk moro» av stabelen fra Halden MC-klubb. Som vanlig er det hemmelig hvordan løypa ser ut, men det er alltid lagt inn flotte MC-veger i Norge, og ofte også i Sverige.

Deltakeravgiften er 100 kroner, og det vanker premier til de tre beste. «Himmelsk moro» har de siste årene vokst i antall deltakere, og det bruker nå å være folksomt ved klubbhuset i Halden denne dagen. Klubbhuset har adresse Tistedalsgata 16, 1772 Halden.

Det blir utkjøring fra klubben mellom klokka 11 og 12, og alle må være tilbake før klokka 14.30. I tillegg til premiering, lokker arrangørene med kiosksalg, vafler og varm mat etter ei grei kjøreøkt.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse