ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Hesketh 2100 Valiant SC

I følge alle solemerker slipper Hesketh en muskelsykkel av rang i nærmeste fremtid. Hesketh kan skryte av en svært så turbulent fortid hvor den opprinnelige gründeren, Lord Hesketh, endte opp med å blåse hele formuen sin på diverse prosjekter som enten ikke lyktes eller var så lite utviklet at ingen ville kjøpe dem. Men selskapet er i gang igjen under nye eiere. For en tid tilbake lanserte de en maskin de kalte Hesketh 24 som skulle produseres i et antall av – selvfølgelig – 24 stk. Den nye Vali

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I følge alle solemerker slipper Hesketh en muskelsykkel av rang i nærmeste fremtid. Hesketh kan skryte av en svært så turbulent fortid hvor den opprinnelige gründeren, Lord Hesketh, endte opp med å blåse hele formuen sin på diverse prosjekter som enten ikke lyktes eller var så lite utviklet at ingen ville kjøpe dem. Men selskapet er i gang igjen under nye eiere. For en tid tilbake lanserte de en maskin de kalte Hesketh 24 som skulle produseres i et antall av – selvfølgelig – 24 stk.

Den nye Valiant SC er utstyrt med en S&S-motor som er åpnet opp fra nøysomme 1950 cc til atskillig mer voksne 2100 cc. I tillegg er den utstyrt med en Rotrex kompressor og har fått ytterligere tuningfinesser fra TT Performance. Resultatet er at effekten er økt med 85 hester og Valiant SC kan nå skryte av 210 uhyre dravillige gamper og et fryktinngytende moment. Med en oppgitt vekt som ligger under 300 kg, bør den kunne brenne av et bakdekk på under 10 sekunder...

Andre finurligheter: Svingarmen bak har også funksjon som oljetank (men ikke spør hvorfor de valgte den løsningen), framgaffel og bakdemper kommer fra engelske K-Tech og de 6-stemplede bremsekaliperne er levert av Pretech.

Prisen i England skal være svært så beskjedne £ 50.000. Komplett med norske avgifter etc. bør det bety nord for 1 million blanke norske.

Løp og kjøp!

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse