Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Helgetouring på hjemlige trakter

Forrige helg var jeg hjemme i Sandnes for å kjøre test for MC-avisa og være med i sluttføringen av nr. 5-21, som ble sendt i trykken i dag. Da jeg fikk muligheten til å ha en Ténéré 700 fra Rovik MC over helga, slo jeg selvsagt til!

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Sist oppdatert: 22.04.2021 kl 20:23

Tekst og foto: Anders Eidevik.

I mine noe yngre dager var det mang en svingete Rogalands-vei som ble oppsøkt av undertegnede, den gang bak bilrattet. Det er mange veistrekninger jeg "alltid" har tenkt at her, her vil det være gøy å kjøre MC en dag! Men så ble det ikke MC-lappen på meg før noen år senere, og da var jeg allerede veletablert i Tigerstaden. Forrige helg ble det muligheter for å videreutforske gamle og nye "vei-kjenninger" på to hjul.

T7 speider utover Odlandshølen.

Vikeså og Bjerkreim er et av områdene med mange fine MC-veier, og ettersom T7-en var splitter ny med ditto dekk, passet det bra å starte Ténéré-flørten med en transportetappe dit fra Rovik MC på Forus. Etter et besøk hos venner i Bjerkreim, ble det en herlig hjemtur tilbake til Sandnes om mang en smal og svingete omvei. Ved et par anledninger ble det også litt gruskjøring, og jeg ble rett og slett forelsket i Ténéré 700-en. Da jeg parkerte i oppkjørselen til mine foreldre den kvelden, var må-ha-begjæret nesten til å ta å føle på ...

Dagen etter tok jeg turen opp til Haugesund og Karmøy, og du verden så vakkert Ryfylket er! Været var så på godsiden, og asfalten var tørr og fin. Det var ikke lite vemodig å starte T7-en opp på mandagen for å levere den til selger Kenneth hos Rovik.

Goodbye for now ...

Annonse
Annonse