Annonse
Annonse
MC-avisa

Harley-Davidson ruller videre

Pressemelding, Harley-Davidson: I løpet av over 118 år har vi i H-D opplevd oppturer og nedturer. Men for å være helt ærlig: Nå for tida har vi virkelig god driv. *Pan America* har, for eksempel, blitt godt mottatt over hele verden. *The Great Relay* er en kjempesuksess, og vi har noen helt fantastiske nyheter om *den nye generasjonen Sportster*. Disse kan du lese mer om her! FRA EVOLUSJON TIL REVOLUSJON: SPORTSTER® S: Harley-Davidson® lanserte Sportster® S i Essen i Tyskland. Denne helt nye spo

Publisert:

Pressemelding, Harley-Davidson:

I løpet av over 118 år har vi i H-D opplevd oppturer og nedturer. Men for å være helt ærlig: Nå for tida har vi virkelig god driv. *Pan America* har, for eksempel, blitt godt mottatt over hele verden. *The Great Relay* er en kjempesuksess, og vi har noen helt fantastiske nyheter om *den nye generasjonen Sportster*. Disse kan du lese mer om her!

FRA EVOLUSJON TIL REVOLUSJON: SPORTSTER® S:

Harley-Davidson® lanserte Sportster® S i Essen i Tyskland. Denne helt nye sport-cruiseren vil være selve manifestasjonen på Sportsers ytelse, og den er designet for å gi en spennende kjøreopplevelse. Denne motorsykkelen er et viktig, nytt bidrag i Sportster-serien og kombinerer kraft, ytelse og et spennende utseende. Den vil være tilgjengelig hos din nærmeste Harley-Davidson-forhandler denne høsten.

THE GREAT RELAY – EN BRAKSUKSESS:

Etter over 16 000 km og 48 etapper gjennom Benelux-landene og Skandinavia – og et helt uforglemmelig besøk på Nordkapp – forlater The Great Relay det europeiske fastlandet, og setter kursen mot Storbritannia og Irland. Denne helt unike «stafetten» med en ny Pan America skal gjennomføre rundt 40 etapper i Storbritannia og Irland, og skal avsluttes i London. Vi har klart å samle inn nesten 50 000 euro til Two Wheels for Life, og takket være dere kan vi allerede nå fastslå at The Relay er en braksuksess!

PAKK OG REIS:

Sommeren er den perfekte årstida for å dra på tur med din (leide) Harley® på leting etter opplevelser og eventyr. Enten du velger å holde deg i hjemlandet eller krysse grenser, så vil du alltid reise med stil med H-D-bagene. Uansett om du foretrekker *skinn, tekstil eller aluminium*, så har vi en komplett kolleksjon med praktiske reisevesker i alle former, størrelser og stiler.

HVILKEN VIL DU HA MED DEG PÅ NESTE EVENTYR?

Klikk her for å se utvalget.

Annonse
Annonse