ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
MC-avisa

Harley-Davidson Pan American og Bronx pluss årets Battle of the Kings-vinner

Harley-Davidson har sendt ut en pressemelding om prototypene Pan American og Bronx, som begge må sies å leve opp til slagordet "more roads to Harley-Davidson". Vinneren av årets Battle of the Kings er også klar! Tekst: Anders Eidevik. Pan America er H-Ds første modell i adventure-segmentet, og sykkelen lanseres med mottoet "touring blir til omkjøring". Det er altså langt fra bare allfarvei denne sykkelen er ment å brukes på! – Dette er vårt tohjuls multi-verktøy bygget for å vare, designet f

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Harley-Davidson har sendt ut en pressemelding om prototypene Pan American og Bronx, som begge må sies å leve opp til slagordet "more roads to Harley-Davidson". Vinneren av årets Battle of the Kings er også klar!

Tekst: Anders Eidevik.

Pan America er H-Ds første modell i adventure-segmentet, og sykkelen lanseres med mottoet "touring blir til omkjøring". Det er altså langt fra bare allfarvei denne sykkelen er ment å brukes på!

– Dette er vårt tohjuls multi-verktøy bygget for å vare, designet for å utforske og konstruert for full guffe, skriver Harley i pressemeldingen.

Klikk her for å lese mer om Pan American på H-Ds nettsider.

Streetfighteren Bronx har fått mottoet "fight club – mellomvekt har fått en helt ny mening", og Harley lover kompromissløs attitude med ytelsen som er nødvendig for å understøtte den. Begge disse prototypene fikk mye oppmerksomhet på årets EICMA-messe, og de virker å være ganske produksjonsklare.

Klikk her for å lese mer om Bronx på H-Ds nettsider.

Vinnersykkelen i årets Battle of the Kings er "FXGTS Coast Glide" bygget av amerikanske Laidlaw.

– Motorsykkelen er basert på en Harley-Davidson Sport Glide-modell, og er blitt bygget om til en særdeles unik motorsykkel. Med FXRT-styling og Sør-Californisk twist, er bygget en hyllest til Pacific Coast Highway og Sør-Californias innflytelse på moderne performance cruisere, skrives det i pressemeldingen fra H-D.

Klikk her for å se flere bilder av sykkelen på H-Ds nettsider.

#Nyhet #HarleyDavidson

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse