Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Harley-Davidson Pan America har endelig ankommet norsk jord

Det er få motorsykler det er knyttet så stor spenning til i år som Harley-Davidson sin inngang i adventure-sjangeren. Pan America har ankommet Lazy Boyz i Oslo, og vi er nok mange som er gleder oss til å oppleve hvordan nykommeren egentlig er å kjøre!

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Tekst: Anders Eidevik. Foto: Oddbjørn Myklebust.

MC-avisas redaktør Oddbjørn Myklebust er i Oslo i familiært ærend, men da det ble klart at Harleyforhandler Lazy Boyz akkurat har fått på plass Norges første eksemplar av Pan America, bare måtte han legge turen innom i dag. Sykkelen sto på en løftebukk midt i klargjøringen inne på verkstedet, og Lazy Boyz-eier Tom Sylling stilte opp på bilde sammen med denne spennende adventure-utfordreren.

Flere europeiske MC-journalister har allerede fått prøvekjørt Pan America, og rapportene så langt virker å være gode. Pan America var en av årets MC-nyheter som de aller fleste av MC-avisas testførere ønsket å teste, men det blir vår eminente adventure-ekspert Kyrre Hagens lodd å skrive vår testrapport – i en kommende utgave av MC-avisa, så følg med!

Lovende motor:

Det er to ting som er særlig interessant med Pan America. Det ene er selvsagt det å se om Harley-Davidson har lykkes med å kreere en god adventure som matcher konkurrentene. På papiret ser det i alle fall lovende ut. Det andre er om den nye 1250-kubikkeren som står i hjertet av sykkelen er god nok til å bli bærebjelken i en ny suksesshistorie for den amerikanske MC-institusjonen, som jo Harley-Davidsen nærmest kan sies å være. Vi er nok mange som unner H-D ny vind i seilene!

Annonse
Annonse