ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Harley-Davidson Oslo holder Open House i dag

Nyhetsbrev, Lazy Boyz / Harley-Davidson Oslo. Vi feirer en god start på MC-sesongen med Open House lørdag 7. mai. Vi er midt i den travleste tiden på våren, med masse utleveringer av vinterlagringer, nye og brukte sykler overleveres til kunder og det renner på med kunder som trenger et eller annet til den rykende ferske 2022-sesongen. Velkommen skal du også være. OPEN HOUSE Vi rydder bruktavdelingen og setter opp en mengde varer til supergode priser.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Nyhetsbrev, Lazy Boyz / Harley-Davidson Oslo.

Vi feirer en god start på MC-sesongen med Open House lørdag 7. mai. Vi er midt i den travleste tiden på våren, med masse utleveringer av vinterlagringer, nye og brukte sykler overleveres til kunder og det renner på med kunder som trenger et eller annet til den rykende ferske 2022-sesongen. Velkommen skal du også være.

OPEN HOUSE

Vi rydder bruktavdelingen og setter opp en mengde varer til supergode priser. HOG Chapter Oslo hjelper oss som vanlig med organisering av demokjøring, servering og veldig mye mer. "Elinor Råkkedolly" (på bildet under) har lovet oss masse god musikk og god stemning, så vi håper du blir med oss på dette.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse