ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Harley-Davidson Kristiansand er nordisk vinner av Battle of the Kings

Pressemelding, Harley-Davidson. Fra midten av januar til midten av februar hadde publikum sjansen til å stemme på sin favoritt i konkurransen Battle of the Kings. De 16 nordiske syklene fikk tilsammen nærmere 7.000 stemmer. Etter stemmene hadde blitt gitt, ble syklene vurdert av en jury bestående av Nicholas Bech (Wrenchmonkees, København, Danmark) og Winston Yeh (Rough Crafts, Taipei, Taiwan). Harley-Davidson Kristiansand og deres Freedom Machine fikk høyeste score og blir nå kronet som den

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Pressemelding, Harley-Davidson.

Fra midten av januar til midten av februar hadde publikum sjansen til å stemme på sin favoritt i konkurransen Battle of the Kings. De 16 nordiske syklene fikk tilsammen nærmere 7.000 stemmer. Etter stemmene hadde blitt gitt, ble syklene vurdert av en jury bestående av Nicholas Bech (Wrenchmonkees, København, Danmark) og Winston Yeh (Rough Crafts, Taipei, Taiwan). Harley-Davidson Kristiansand og deres Freedom Machine fikk høyeste score og blir nå kronet som den nordiske Custom King. Harley-Davidson Oulu (Finland) kom på andreplass og Harley-Davidson København (Danmark) landet på tredjeplass.

Dommer Nicholas Bech om den vinnende sykkelen: «Denne sykkelen er en flott moderne versjon av en klassisk chopper. Den er samtidig krydret med moderne detaljer, som det sporty 2-1 eksosanlegget med messingdetaljer. Den subtile stivramme-løsningen i form av avstivere gir denne sykkelen en verdig plassering i chopperseksjonen. Dommer Winston Yeh legger til: «Jeg falt for de syklene som helt tydelig hadde blitt bygget med samme gjennomgående konsept. Det er disse syklene som er best balansert. Man vil for eksempel ikke se fronten på en tracker og baksiden av en café-racer.»

Steven Fröhlich, markedssjef i Harley-Davidson Nordic, sier: «Vi hadde 16 vakre og svært forskjellige custom-sykler. For meg er alle forhandlere vinnere som har vist verden hva deres team er i stand til. De har vist at customisering er en del av vårt DNA – at det er en integrert del av hva Harley-Davidson handler om. Å bedømme en custom-sykkel er veldig subjektivt, men det er flott å se hvordan forhandlerne har engasjert publikum. Jeg synes det er fint å se at Harley-Davidson Kristiansand tok årets krone. De har bare vært en Harley-Davidson-forhandler i ett år, så de er helt i startgropa. I tillegg hadde de noen utfordringer med å bygge sykkelen, men klarte fortsatt å gjøre den klar før fristen.»

Robert Fauske, dealer principal hos Harley-Davidson Kristiansand, sier: «Dette er en stor anerkjennelse. Vi startet som H-D-forhandler bare 7 måneder før Battle of the Kings ble sparket i gang. Som motorsykkelførere elsker vi merkevaren. Som team har vi aldri bygget en sykkel før, men vi hadde en klar visjon. Alle hos forhandleren var involvert, men det var en utfordring å få jobben gjort i tide! De siste delene kom fram én dag før fristen og lakkeringsjobben mislyktes og matte gjøres på nytt. Vi lærte i alle fall noe om hvordan man bør samarbeide under press og jeg tror alle er stolte av denne sykkelen. Prosessen gjorde også mye med samholdet som et team. Gledesropet var stort da vi hørte nyhetene om at vi vant.»

DETTE SKJER VIDERE

Vinnerne fra alle regioner, inkludert Norden, er nå i finalen. Vinneren av Battle of the Kings 2018 vil bli kåret av et panel bestående av ekspertdommere på Milanos EICMA-utstilling i november 2018. For mer informasjon om Battle of the Kings se: www.h-d.com/customkings.

Bildegalleri:

[Bildegalleri mangler etter import...]

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse