Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Harley-Davidson har lansert sine 2022-nyheter

Low Rider ST.

Onsdag 26. januar presenterte Harley-Davidson hva de har å by på for 2022. Det har vært knyttet store forventninger til arrangementet i og med at produsenten kom med to store nyheter i fjor, Pan America og Sportster S.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Tekst: Oddbjørn Myklebust.

Det som ble vist på den nettbaserte presselanseringen inneholdt ikke de helt store nyhetene. Den mest spennende heter Low Rider ST, en touringutgave av Low Rider S som vi kjenner fra før. ST-utgaven har kåpe med integrerte høyttalere som passer perfekt for de som liker musikk. Den har også sidevesker som kan tas på og av i løpet av sekunder. Både Low Rider S og den nye ST-utgaven kommer med den store motoren på 117 kubikktommer. Prisen på touringutgaven ST blir kr 379.900,-

Road Glide CVO.

Ellers kan vi nevne at CVO-modellene blir mer fargerike for 2022. Lakkeringsfirmaet Gunslinger har i samarbeid med Harley-Davidson kommet opp med en rekke heftige lakkeringer. Prisene på disse luksuriøse farkostene er som vanlig høy, men dette er tross alt heftige greier. Man må ut med mellom kr 617.900,- og kr 701.900,- for å få seg en av disse.

Road Glide ST.

Baggerne Road Glide ST og Street Glide ST er også nye for året. Disse er laget for å komme i møte alle kundene som ønsker å lage en performance-bagger, en bagger med krefter og kjøreegenskaper. De kar skrudd i den store motoren 117 for å makse dreiemomentet, og dempingen er hentet fra Öhlins, de samme som blir brukt på deres konkurransemaskin i King of the baggers.

I kommende utgave av MC-avisa presenterer vi nyhetene bredere og dypere. Vi håper også å få en prat med Dais Nagao som har designet den nye Low Rider ST.

Annonse
Annonse