Annonse
Annonse
MC-avisa

Harley-Davidson bruktbutikk på Hadeland slår av tenninga

Den 19. november 2019 meddelte East County Motors AS i Gran på Hadeland på sine Facebooksider at motorsykkelbutikken avvikles i løpet av måneden. Tekst og foto: Anders Joh. Blisten. Drømmen til Harley-Davidson entusiastene Per Morten Olsen og Svein Rune Gjerdingen ble realisert i 2013. Måtte flytte: Da etablerte Hadelandskarene East County Motors AS, og planene videre for fortsatt vekst da butikken flyttet inn i nye lokaler der Maxbo i Gran på Hadeland tidligere hadde holdt hus. Det skjedde vår

Publisert:

Den 19. november 2019 meddelte East County Motors AS i Gran på Hadeland på sine Facebooksider at motorsykkelbutikken avvikles i løpet av måneden.

Tekst og foto: Anders Joh. Blisten.

Drømmen til Harley-Davidson entusiastene Per Morten Olsen og Svein Rune Gjerdingen ble realisert i 2013.

Måtte flytte:

Da etablerte Hadelandskarene East County Motors AS, og planene videre for fortsatt vekst da butikken flyttet inn i nye lokaler der Maxbo i Gran på Hadeland tidligere hadde holdt hus. Det skjedde våren 2015. Da hadde de begge gjort East County til sine nye arbeidsplasser. Tre år senere måtte de begynne å se seg om etter nye lokaler siden Gran kommune var i ferd med å overta eiendommen til annet formål enn forretningsutleie.

NYTT HARLEY-HUS: Per Morten Olsen og Svein Rune Gjerdingen i nyinnflyttede og nyoppussede lokaler i 2015.

MC-dag og åpent hus:

På dette tidspunktet hadde også Tom Glosli, med mer enn 20 års erfaring fra Harleyforhandleren Lazy Boyz i Oslo, kommet inn på eiersiden, med stor tro på bedriften. Med nye og nyoppussede lokaler på Harestua så framtiden nok en gang lys ut for Easty County Motors AS. Selv var jeg sist innom på Motorsykkelens dag i mai i år. Lite innbydende vær bidro til at de besøkende søkte tilflukt i de fine, lyse og varme lokalene til Harleybutikken med flotte sykler utstilt på rad og rekke.

SLUTT: Den 19. november 2019 meddelte East County Motors AS på sine Facebooksider at motorsykkelbutikken avvikles i løpet av måneden. (Skjermdump fra Facebook).

Ikke liv laga for to?

Men det var skyer i horisonten, og nå har eierne meddelt på sin Facebookside at East County Motors AS legges ned. En skal ikke ha noen bastant mening om årsaken til at det gikk den veien, men for egen del gjør jeg meg noen tanker om det er liv laga for to bruktmotorsykkelbutikker med fokus på Harley på Hadeland, nord for Oslo og Lazy Boys, som er landets største Harley-Davidson forhandler. Den andre brukt-Harleybutikken er Hadeland Multiservice på Jaren, som har holdt på siden 2007.

#Nyhet

Annonse
Annonse