ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Har du tråsykkel, har du motorsykkel!

Tekst: Jarl Hole. Mens rapportene strømmer inn fra de store messene og absurde effektmonstre står i kø for å slå hverandre i hjel, er det noen som går mot strømmen og innser at 99% av tiden er det bare de første 5 hestekreftene som blir brukt mens de resterende 215 står på stallen. Grisedyr moro for velbeslåtte med andre ord. Det kinesiske bidrag for å bringe motorsykkelverden tilbake til fornuften og hverdagen består rett og slett i å fortelle oss at har du en tråsykkel, har du også en potens

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Tekst: Jarl Hole.

Mens rapportene strømmer inn fra de store messene og absurde effektmonstre står i kø for å slå hverandre i hjel, er det noen som går mot strømmen og innser at 99% av tiden er det bare de første 5 hestekreftene som blir brukt mens de resterende 215 står på stallen. Grisedyr moro for velbeslåtte med andre ord.

Det kinesiske bidrag for å bringe motorsykkelverden tilbake til fornuften og hverdagen består rett og slett i å fortelle oss at har du en tråsykkel, har du også en potensiell motorsykkel. Oppskriften er enkel. Produser en motor, en tank, et eksosanlegg, noen tannhjul og et kjede og lever det med en fleksibel festeanordning som passer inn i de fleste tråsykkelrammer, og vips har du en motorsykkel til hverdagsbruk. Selg så hele greia på nettet for kr 2.500,- og du har en hyggelig forretning gående.

Vi tror ikke det blir en hyllevelter her til lands, men bildet er tatt i Portugal for et par uker siden. Eieren er storfornøyd og rapporterer toppfart på rundt 70 km/t.

På bildet: Tråsykkelen ble motorsykkel på kort tid godt hjulpet av et konverteringssett til kr 2.500,- produsert i Kina, solgt på nettet og levert på døra. God tur! (Foto: Pål W. Norderud)

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse