ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Hanne Haga tok sitt første NM-gull

– Jeg kjørte 19 seksjoner helt feilfritt, sier Haga. I helgen tok 20-åringen sitt første gull i NM-lag.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Pressemelding, Hanne Haga

Tekst: Mathilde J. Oseberg

I helgen tok Hanne Haga sitt første NM-gull i NM-lag, sammen med Seline Meling på Riska Motorsykkelklubbs damelag, og avsluttet trialsesongen for denne gang.

– Jeg følte at jeg gjorde jobben min på de lette seksjonene, også klarte jeg å holde fokuset på de vanskelige og. På første runden kjørte jeg i tillegg på null, helt feilfritt, sier Haga.

Til tross for en god del regn mot andrerunden, klarte Haga å fullføre med god flyt gjennom alle seksjonene.

– Jeg hadde håpet at jeg skulle klare å holde det helt inn også på andrerunden, men jeg klarte å holde det inn til seksjon 10 på andrerunden, så jeg kjørte 19 seksjoner feilfritt, sier hun.

Godt fokus

Det ble dermed en god avslutning på sesongen for Haga, og konsentrasjonen har vært et nøkkelord under kjøringen.

– Jeg føler at det har gått bra både på VM og nå på de siste tre løpene, og at jeg har vært flink til å ta en og en seksjon av gangen og at jeg har fokusert godt og da føler jeg at jeg kan jobbe litt videre på løp og sånne ting. Nå begynner vi jo å trene mot neste sesong, så det blir jo å trene hardt og prøve å jobbe videre på det jeg har lært fra forrige sesong og tidligere løp, og holde fokus, sier Haga.

Det har derimot ikke gått helt som planlagt for 20-åringen tidligere i sesongen.

– Det gikk ikke helt som jeg hadde håper sånn resultatmessig, men jeg føler jo at jeg har utviklet meg mye. Det går framover, og selv om det går sakte så kommer resultatene etter hvert. Man må bare være litt tålmodige med de.

Høye forventninger

– Det har vel vært litt sånn at mange ganger føler jeg at jeg kjører veldig bra men så på resultatene kommer det ikke helt fram. I vinter hadde jeg trent veldig mye og jeg hadde veldig høye forventninger til meg selv, som kanskje ikke stod helt i stil med hva jeg kunne forvente resultatmessig. Det har kanskje gått veldig mye bedre enn jeg tror selv, men i forhold til hva jeg forventet av meg selv så gikk det ikke helt sånn, sier Haga.

Selv om denne sesongen ikke ble helt som forventet for 20-åringen, har hun gode forventninger til neste trialsesong.

– Jeg ser fram til å kjøre VM og EM, også tror jeg det blir gøy å kjøre Norgescup, og treffe de norske jentene som kjører internasjonalt. De er ganske gode, også blir det jo en del trening sammen med alle og ny løpssesong som jeg ser mest frem til.

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse