ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Handicare er valgt som leverandør av motorsykler til Politiet

Pressemelding, Handicare AS. Politiets Fellestjenester har valgt Handicare AS som leverandør av motorsykler. Avtalen innebærer levering og tilpasning av motorsykler til det norske Politiet sitt behov. Leveransen skal dekke Politiets behov for motorsykler til både sommer og vinterbruk. Grundig valgprosess – Etter en grundig prosess der flere førere har testet syklene på bane, i kjøregård og ved bykjøring, falt valget på løsningen fra Handicare. Handicare har gjennom hele anbudsprosessen vært i

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Pressemelding, Handicare AS.

Politiets Fellestjenester har valgt Handicare AS som leverandør av motorsykler. Avtalen innebærer levering og tilpasning av motorsykler til det norske Politiet sitt behov. Leveransen skal dekke Politiets behov for motorsykler til både sommer og vinterbruk.

Grundig valgprosess

– Etter en grundig prosess der flere førere har testet syklene på bane, i kjøregård og ved bykjøring, falt valget på løsningen fra Handicare. Handicare har gjennom hele anbudsprosessen vært innovative og nytenkende, og har gitt en grundig besvarelse gjennom sitt forslag til løsning for norsk Politi, sier Luc Martin, anskaffelsesleder i Politiets fellestjenester.

Valgte motorsykkel skal brukes på motor- og landevei hele året, og har derfor god bakkeklaring på grunn av snø- og isdekte veier vinterstid. For Politiets tjenestemenn er motorsykkelen deres arbeidsplass som benyttes til patruljering og utrykning.

Politiet har blant annet lagt vekt på følgende ved valg av motorsykler:

– Motorsyklene må ha god kjørekomfort og mulighet for plassering av polisiært utstyr innen førers rekkevidde. Utstyret bør kunne betjenes uten å ta hendene fra styret. Her har Handicare tilbudt innovative løsninger som ivaretar dette på en god måte, sier Martin.

Valgt motorsykkel

Tilbudt modell er Honda VFR VFR1200XD Crosstourer utstyrt med automatgir og lysvarsling fra svenske Standby som Handicare representerer i Norge.

Det er første gangen Politiet velger motorsykler med automatgir. Dette sammen med viktig sikkerhetsutstyr, gode kjøreegenskaper og komfort, og rikelig med plass til oppbevaring av politioperativt utstyr er avgjørende for valget.

Varighet

Avtalen har en varighet på 3 år med mulighet for forlengelse på 1 år.

– Handicare har levert produkter og tjenester til bruk i norsk Politi gjennom flere år. At vi nå blir valgt som leverandør av motorsykler til Politiet, er selvsagt svært gledelig, sier Arild Saastad som er administrerende direktør i Handicare.

– Norsk Politi er en betydelig kjøretøykunde i norsk målestokk, som setter store krav til sine leverandører. Etaten har vært et strategisk satsningsområde gjennom flere år for Handicare og vi er godt fornøyde med at vår innsats har lykkes, sier Saastad.

Leveransen vil skje fra vårt anlegg i Solbergelva utenfor Drammen, sier Saastad.

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse