ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Haga beste nordmann i Belgia

Pressemelding, Sondre ”Gekko” Haga. I siste løp før NM i X-trial i hjembyen Sandnes ble Gekko-Haga beste nordmann i den belgiske EM-runden i Bilstain. Hjemmefavoritten skal i ilden, på ruten i Sandnes, onsdag. Haga vil kunne ses på NRK1 fra 17:00 onsdag. Tekst: Peder Holterman Solland Foto: Raffaelle Gallini Etter et skuffende resultat i EM-runden forrige helg i Italia ble det en mye bedre dag i dag. I Bilstain i Belgia klatret Haga til en syvendeplass. Han endte dermed på tiende plass sam

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Pressemelding, Sondre ”Gekko” Haga.

I siste løp før NM i X-trial i hjembyen Sandnes ble Gekko-Haga beste nordmann i den belgiske EM-runden i Bilstain. Hjemmefavoritten skal i ilden, på ruten i Sandnes, onsdag. Haga vil kunne ses på NRK1 fra 17:00 onsdag.

Tekst: Peder Holterman Solland

Foto: Raffaelle Gallini

Etter et skuffende resultat i EM-runden forrige helg i Italia ble det en mye bedre dag i dag. I Bilstain i Belgia klatret Haga til en syvendeplass. Han endte dermed på tiende plass sammenlagt i EM i år.

– Jeg er relativt fornøyd med dagen, alle mine store feil kom på de vanskeligste seksjonene. Det er godt å se at det faktisk er egenskapene som setter grensene denne gangen, ikke det mentale, sier Haga.

På onsdag skal Haga kjøre NM i X-trial i hjembyen Sandnes. Her blir nivået utrolig høyt da hele norgeseliten i trial kommer. De skarpeste konkurrentene blir Håkon Pedersen og Ib Vegard Andersen. Disse ligger rett foran Haga, henholdsvis i VM og EM. Haga gjorde det best sist gang de var i ilden i en tilsvarende konkurranse under SM-veckan i Sverige i mars. Her gikk han helt til topps og endte opp øverst på pallen.

– Alt kan skje, det er små marginer i X-trial. En feilberegning så kan man være helt ute av gullkampen. Og her kommer jo egentlig en god del av europa- og verdenseliten til Sandnes. Det blir veldig høyt nivå, og det er jo kjempekjekt.

NM i X-trial ser du på NRK1 onsdag 15.08.18. Finalen for junior og kvinner starter klokken 14:30, mens herrefinalen starter 17:00.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse