ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Hacking av MC-forum!

Canada Motor Guide rapporterer at VerticalScope, eier og operatør av flere forskjellige MC-forum og i tillegg nettsiden Motorcycle.com, er blitt hacket og kundeinformasjon er stjålet. VerticalScope står bak flere forum, f.eks GoldWingOwners.com, SVRider.com, K1600Forum, Gixxer.com osv. Selskapet ble hacket så langt tilbake som i februar og data til millioner av brukere stjålet. VerticalScope antar at det "kun" dreier seg om bruker ID, email addresser, IP adresser og passord - i praksis betyr det

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Canada Motor Guide rapporterer at VerticalScope, eier og operatør av flere forskjellige MC-forum og i tillegg nettsiden Motorcycle.com, er blitt hacket og kundeinformasjon er stjålet. VerticalScope står bak flere forum, f.eks GoldWingOwners.com, SVRider.com, K1600Forum, Gixxer.com osv.

Selskapet ble hacket så langt tilbake som i februar og data til millioner av brukere stjålet. VerticalScope antar at det "kun" dreier seg om bruker ID, email addresser, IP adresser og passord - i praksis betyr det at så sant ikke du bruker samme passord på andre nettområder behøver det ikke bety all verden. I hvert fall i følge VertikalScope. Selskapet sier i en uttalelse at de har endret passordrutiner på sine nettsteder slik at brukernes informasjon er trygg i fremtiden.

Vårt forslag:

Dersom du har mistanke om at du kan være berørt – bytt passord.

Dette gjelder spesielt hvis du har brukt samme passord på f.eks forum, bank og Altinn.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse