ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

H-D forhandlere inviterer til premierevisning

Pressemelding:

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

"HARLEY-DAVIDSON® FORHANDLERE INVITERER TIL PREMIEREVISNING AV DEN KRITIKERROSTE FILMEN “BEING EVIL.”

Forhandlerens bidrag til “Battle of the Kings” konkurransen vil være en del av programmet når filmen vises.

NORGE 01. mars 2016 – Forhandlere over hele Europa vil snart arrangere eksklusive visninger av den omtalte dokumentarfilmen “Being Evel” – den hittil ukjente historien om den ikoniske våghalsen Robert “Evel” Knievel. Den kritikerroste dokumentarfilmen vil ha premierevisning hos offisielle Harley-Davidson forhandlere fredag 11. og lørdag 12. mars som en del av deres “Good vs., Evil” arrangement, en happening tilgjengelig for alle med lidenskap for motorsykler og motorsykkelfilmer. Alle som møter opp, uansett om de er Harley-Davidson entusiaster, opptatt at Custom sykler, aspirerende motorsykkeleiere eller rett og slett opptatt av kultur, vil også få mulighet til å sjekke ut de siste modellene fra Harley-Davidson.

I Norden er Harley-Davidson forhandlerne i Ålesund. Trondheim og Stockholm med i “Battle of the Kings,” en konkurranse som går ut på å bygge den fineste custom-sykkelen. Under arrangementet vil disse forhandlerne også vise frem sitt eget bidrag til konkurransen. Konkurransen, som arrangeres for andre år på rad, er en arena hvor 240 forhandlere i Europa, Midtøsten og Afrika får muligheten til å vise frem sin kreativitet og originalitet ved hjelp av en ny Sportster® Iron 883™. Det er betraktelig flere forhandlere som deltar i år enn i fjor, et signal om Harley-Davidsons ledende posisjon innen bygging av customsykler i denne regionen. I tillegg til bidraget til Battle of the Kings, vil forhandlerene også vise frem andre custom-prosjekter.

«Vi er svært stolte av å få vise “Being Evil” til den nordiske regionen som en del av vårt “Good Vs.Evel” program,» forteller Steven Fröhlich, markedssjef for Harley Davidson i Norden. «Evel Knievel var en motorsyklist – og en mann – som valgte en annerledes vei, en sann rebell som virkelig personliggjorte ånden til Harley Davidson.»

Mike Johnstone, Operativ Marketingsjef for Harley-Davidson EMEA, legger til: «Forhandlernettet vårt har vist enda mer entusiasme for “Battle of Kings”-konkurransen enn de gjorde i fjor; “Custom King”-prosjektene og premierevisningen av denne fantastiske filmen vil formidle Custom-kulturen til en enda større målgruppe». «Jeg er usikker på om det finnes en eneste motorsyklist som ikke ser opp til Knievel,» sier K5 Partner og Salgssjef Carl Clifton, mannen som virkeliggjorde distribusjonsavtalen med Harley Davidson. «Det som virkelig gjør denne dokumentarfilmen enestående er at du i tillegg til å se alle den halsbrekkende stuntene han gjennomførte, også får se det som skjuler seg bak mytene og de mørke sidene til mannen i kjøredressen preget med det Amerikanske flagget. Vi er absolutt henrykket over at Harley-Davidson bringer denne filmen til europeiske seere.»

Harley-Davidson har også samarbeidet med den lovende illustratøren Ryan Quickfall for å produsere en eksklusiv “Good vs. Evel” serie med grafiske trykk, inspirert av Evel Knievel og Harley-Davidsons unike custom-kultur. Kun 100 sett, bestående av fire plakater, har blitt produsert for hver forhandler og vil bli delt ut til de første 100 kundene som deltar på “Good vs. Evel”-arrangementet. Hver forhandler vil også gi bort et eksklusivt og innrammet trykk av Quickfalls Harley-Davidsons XR750 kunstverk, en serie som kommer i svært begrenset opplag. For å finne ut mer om din lokale Harley-Davidson forhandlers “Good vs. Evel” event, og for å bli den første i Europa til å se “Being Evel” besøk h-d.com.

Being Evel

Regissert av den anerkjente filmskaperen Daniel Junge og med George Hamilton, Johnny Knoxville, Tony Hawk og Evel Knievel som skuespillere, forteller “Being Evel” den utrolige fortellingen om og bak Amerikas ikoniske våghals, Robert “Evel” Knievel. Den hittil ukjente historien om mannen bak de oppsiktsvekkende kappene er bragt til live i en fantastisk dokumentarfilm som strekker seg fra Evels ekstremt risikofylte liv, som strakk seg fra lovløs til superstjerne og som hoppet en Harley-Davidson XR 750 fra rampe til rampe foran tusenvis av jublende fans. Filmen har fått svært god mottagelse på en rekke filmfestivaler siden verdenspremieren på Sundance i januar og påfølgende visninger på SXSW og Miami filmfestival. Filmen er beskrevet som “Intens og underholdene” og en rekke kritikere sier den bokstavelig talt “svever.”

Battle of the Kings 2016

“Battle of Kings” konkurransen inkluderer medarbeidere fra mer enn 200 autoriserte Harley-Davidson forhandlere over hele EMEA, hvor alle skal vise sin kreativitet og individuelle skaperevne for å lage den mest oppsiktsvekkende custom-utgaven av en 2016 Iron 883. Den samlete prisen må være under € 14000 inklusivt skatter og avgifter, et beløp som er innen rekkevidde for svært mange custom-fans. Konkurransen går over to faser, hvor den første er en nasjonal konkurranse med online stemmeavgivning for å avgjøre “Custom King” vinneren i hvert marked. De lokale vinnerne møtes deretter i en ansikt-til- ansikt konkurranse på det prestisjefylte “Wheels and Waves” arrangementet i Barritz i Frankrike i 2016, et eksklusivt arrangement som i sin helhet er viet “Custom lifestyle.”

Den legendariske Sportster-serien har vært et Amerikansk motorsykkel-ikon siden 1957. Det er en av Harley-Davidsons mest populære utgangspunkt for customprosjekter i designstilen kalt “New Wave Custom,” og i likhet med de tidligere modellene representerer dem nye Iron 883 et perfekt utgangspunkt for å vise kreativiteten til Harley Davidsons forhandlere.

For mer informasjon om Battle of the Kings-konkurransen, gå til www.h-d.com/customkings."

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse