Annonse
Annonse
MC-avisa

H-D Experience 2021 og The Great Relay 21

Pressemelding, Harley-Davidson: RIJSWIJK (8. juni 2021) – Se for deg en imponerende lastebil med en stor tilhenger fullastet med motorsykler fra Harley-Davidson. Helt nye modeller, og du kan prøvekjøre dem. Helt gratis. Er dette en drøm? Nei, det er H-D Experience Tour! I sommer besøker H-D Experience Tour Harley-Davidson-forhandlere i Nederland, Luxembourg og Skandinavia. Og de gode nyhetene? Du kan delta!

Publisert:

Sist oppdatert: 11.06.2021 kl 13:43

På tirsdag starter H-D Experience Demotour hos Lazy Boyz i Oslo. Harley-Davidson Europe kommer med en lastebil med 14 modeller med nyhetene Pan America i spissen som interesserte kan prøvekjøre. Som du kan lese i pressemeldingen som er nederst i denne nettsaken, så er det viktig at en registrerer seg på nett først.

Sjekk ut: www.hd-experiencetour.com

Det blir Oslo, Trondheim og Bergen som får besøk av demo-traileren. Du kan også kontakte H-D forhandleren i disse respektive byene for mer info:

15. og 16. juni: H-D Oslo / Lazy Boyz

18. og 19. juni: H-D Midt-Norge, Trondheim

22. og 23. juni: H-D Bergen

The Great Relay 21:

HOG Chaptere har sine egne arrangement i forbindelse med denne turneen som har fått navnet "The Great Relay 21". Her blir det f.eks. turer og prøvekjøringer for interesserte HOG-medlemmer. Turen starter hos H-D Vestfold i Sandefjord den 23. juni der den første turen er fra Sandefjord til Stavanger. Turen går oppover til Bergen, Molde, Trondheim, Ballangen og avsluttes på norsk side i Kautokeino den 7. juli, før den kjører videre til Finland.

Sjekk ut www.thegreatrelay21.com/events

Her følger pressemelding fra Harley-Davidson Europe:

"Se for deg en imponerende lastebil med en stor tilhenger fullastet med motorsykler fra Harley-Davidson. Helt nye modeller, og du kan prøvekjøre dem. Helt gratis. Er dette en drøm? Nei, det er H-D Experience Tour! I sommer besøker H-D Experience Tour Harley-Davidson-forhandlere i Nederland, Luxembourg og Skandinavia. Og de gode nyhetene? Du kan delta!

Velg drømmemotorsykkelen din:

Dette unike prøvekjøringskonseptet tilbyr hele 14 Harley-Davidson-modeller. Hva med å prøve Pan America – den nye Adventure Touring-modellen som pressen og offentligheten valgte til den mest spennende nykommeren i 2021? Eller kanskje velger du Road Glide Special, touring-sykkelen som kombinerer komfort over lange avstander med en fryktløs stil? Kanskje vil du oppleve hvordan motorsyklenes fremtid ser ut, og velge helelektriske H-D LiveWire? Alt er mulig – og alt er lov. Men ikke vent for lenge. Antallet tilgjengelige timer er begrenset, og det legges heller ikke ut flere. Velg drømmemotorsykkelen din i dag, og registrer deg for en unik prøvekjøringsmulighet! Gå til www.hd-experiencetour.com for datoer, en oversikt over de tilgjengelige modellene og registrering. Vi ses der!"

Annonse
Annonse