ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

H-D BLIR KRAFTIGERE I 2016

Pressemelding fra Harley-Davidson Norge: "Iron 883, Forty-Eight, S Series Cruisers med Twin Cam 110 og Road Glide Ultra leder an blant de nye modellene To nye hardtslående Dark Custom-modeller, det kraftigste cruiser-programmet i selskapets historie, og et bredt utvalg av ytelses- og stylingforbedringer i hele sortimentet er kjennetegnet på Harley-Davidsons kraftfulle nye modellserie for 2016. Høydepunkter i Harley-Davidsons motorsykkelsortiment for 2016 -Nye Iron 883-™ og Forty-Eight-® modell

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Pressemelding fra Harley-Davidson Norge:

"Iron 883, Forty-Eight, S Series Cruisers med Twin Cam 110 og Road Glide Ultra leder an blant de nye modellene

To nye hardtslående Dark Custom-modeller, det kraftigste cruiser-programmet i selskapets historie, og et bredt utvalg av ytelses- og stylingforbedringer i hele sortimentet er kjennetegnet på Harley-Davidsons kraftfulle nye modellserie for 2016.

Høydepunkter i Harley-Davidsons motorsykkelsortiment for 2016

-Nye Iron 883-™ og Forty-Eight-® modeller styrker Harley-Davidsons lederrolle innen Dark Custom med motorsykler inspirert av den opprørske ånden fra fortiden oppdatert med moderne design og nytt hjuloppheng som gir Harley-Davidson-sjela en god porsjon smidighet.

-Ny S-serie limited-edition-cruisere kommer med mye kraft og ny stil. Fat Boy® S og Softail Slim® S kombinerer fyldig finish med Screamin’ Eagle Twin Cam 110-motor for å gi stil og ytelse som får folk til å snu seg.

-High Output Twin Cam 103™ -motorer var tidligere bare tilgjengelige i Harley-Davidsons touring-sykler, men nå oppgraderes kraften i alle Softail®-modellene slik at vi nå ruller ut det kraftigste cruiser-programmet i Harley-Davidsons historie.

-Prosjekt RUSHMOREs touring-revolusjon utvides med gjensynet av Road Glide® Ultra.

«Dette er enda et historisk år for Harley-Davidson,» sier Mark-Hans Richer, visekonsernsjef og markedsdirektør i Harley-Davidson. «Vi introduserer det kraftigste sortimentet med cruisere i vår historie, inkludert en splitter nye S-serie. Vi hever listen for Dark Custom-motorsykler med de nye modellene Iron 883 og Forty-Eight, det reneste uttrykket i designbevegelsen vi startet i 2008. Og vi øker vår ledelse inne touring med gjensynet av Road Glide Ultra og nytt design for den populære Heritage Softail Classic.»

Dark Custom-sjelen

Den nye Iron 883 er med vitende og vilje rå og røff i kantene, med et moderne design inspirert av garasjebygde bobbers fra både fortiden og nåtiden. Helt ny innmat i forgaffel og justerbare bakdempere, lettere mag-felger og bedre seter øker komforten og kontrollen for å myke opp veien videre. Den nye Forty-Eight-modellen oppnår sin truene fremtoning med et kraftig fordekk, nye mag-felger og en massiv forpart med nye 49 mm gafler, og nyter samtidig godt av forbedret justerbart bakhjulsoppheng og seter. Retrostyling gir grunnlag for en perfekt blanding av svart, farge og krom som gir denne motorsykkelen et barskt visuelt utseende. Førere som kjører på røffe og ujevne bygater på den slanke og smidige Harley-Davidson Street® 750-modellen vil vite å verdsette den forbedrede kjøregleden som kommer av de nye for- og bakbremsesystemene.

Det kraftigste cruiser-programmet noen sinne

Bakdekket vil få gjennomgå nå når det kraftigste cruiser-programmet i Harley-Davidsons historie ser dagens lys. De nye cruiser-modellene Fat Boy S and Softail Slim S er utstyrt med Screamin’ Eagle Twin Cam 110-motoren, og gir cruiserne en kraft og ytelse som helt til nå har vært forbeholdt Custom Vehicle Operations (CVO)-modellene. Begge disse limited-edition-modellene leveres med mørk styling for et opprørsk utseende som matcher musklene de kommer med. Softail Slim S fås i en ny Olive Gold Denim-farge med militærinspirert styling, en hyllest til etterkrigstidens customs som startet bobber-bevegelsen. Harley-Davidson gir flere førere en dose Prosjekt RUSHMORE-ytelse gjennom å gjøre High Output Twin Cam 103-motoren standard i alle Softail-modeller i 2016.

Softail cruisekontroll

Det er enda mer cruiser-nytt i 2016 - for første gang noen sinne er elektronisk cruisekontroll tilgjengelig på alle Harley-Davidsons Softail-modeller. De praktiske fordelene med Harley-Davidsons elektroniske cruisekontroll, utstyrt med ny elektronisk fartskontroll, er standardutstyr på 2016-utgavene av Heritage Softail® Classic, Softail® Deluxe, Fat Boy S og Softail Slim S og fås som ekstrautstyr på alle andre Softail-modeller.

Ny Sportster-fjæring

Alle 2016 Sportster®-modeller vil håndtere røffe veier med helt ny fjæring både foran og bak, samt forbedrede seter. Til sammen gir dette føreren økt komfort og kontroll. De nye setene består av førsteklasses materialer og ny fasong for å gi støttende komfort. Det nyutviklede fjæringen på Sportsteren kombinerer coilover-dempere med nye cartridge-gafler foran. Nitrogenfylte dempere forhindrer at oljen skummer og har innvendige ventiler med 36 mm stempler og olje med høy ytelse som sørger for å gi førsteklasses demping som reagerer raskt på små ujevnheter i veien. Dette sørger for at dekkene har bakkekontakt på ujevnt veidekke. Progressiv fjærbelastning som kan justeres ved hjelp av en nøkkel som er plassert under setet. De kraftige gaflene er tunet til å komplimentere demperne og triple-rate-fjærer og oljelås gjør at gaffelen motstår hjulhopp under hard oppbremsing.

Road Glide Ultra

To års fravær fra Harley-Davidsons touring-sortiment har blitt brukt til å utvikle Road Glide Ultra med styrket stil, fremragende aerodynamiske egenskaper og optimalisert touring-ergonomi for både fører og passasjer - og full utnyttelse av det kundestyrte produktutviklingsprogrammet Prosjekt RUSHMORE. Med den nådeløse ytelsen i kraftpakken Twin-Cooled™ High Output Twin Cam 103™ vil den nye Road Glide Ultra overgå forventningene til selv de mest kresne touring-førerne.

Heritage Softail Classic

Gjennom å kombinere stil med smidig, moderne Softail-ytelse får Heritage Softail Classic fornyet styling i 2016 pluss kraftpakken High Output Twin Cam 103, standard elektronisk cruisekontrolll og et nytt forbedret festesystem for salvesker.

De nye 2016 Harley-Davidson®-motorsyklene og tilbehøret rulles nå ut til alle Harley-Davidson®-forhandlere. Besøk H-D.com for å se alle 2016 Harley-Davidson-modellene og finne din nærmeste autoriserte Harley-Davidson-forhandler."

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse