ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Guzzi-week 14.–19. juni 2022

Motorcenteret på Rud ved Charlotte Anderson har levert syklene som skal brukes. Motorcenteret har hatt en strålende og hektisk start som ny forhandler av Moto Guzzi i Bærum, og vi er alle glade for at forhandlernettet vokser. Det var blant annet viktig at Oslo-regionen fikk en egen forhandler.

Så har dagen snart kommet, og endelig skal «Guzzi-week» avvikles. I en hel uke skal tre av MC-avisa sine journalister kjøre rundt i Sør-Norge for å lære og formidle kunnskap om den litt spesielle Moto Guzzi-kulturen som åpenbart har «noe» de andre merkene ikke har.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Sist oppdatert: 13.06.2022 kl 07:45

ANNONSE
Annonse

Tekst og foto: Ole-Andreas Isdahl.

Interessen for Moto Guzzi er ikke like stor som de ledende merkene, men den er økende. En Moto Guzzi har noe andre motorsykler ikke har, og eierne har et helt spesielt forhold til motorsykkelen sin. Den Italienske fabrikanten produserer anslagsvis 5–6000 individer pr. år, og syklene som kommer til Norge selges kjapt unna. Det er svært få til salgs på Finn.no, da syklene blir gjerne i førernes eie lenge, og de omsettes i et tilnærmet lukket marked i Guzzi-verdenen. Vi snakker nærmest om en helt egen kultur.

Syklene er svært gode å kjøre og passer veldig godt i det norske miljøet. Dette dreier seg om perfeksjonert mekanikk, italiensk design, torque og masse, masse deilig lyd! Modellene har gjennomgående topp ergonomi og gode kjøreegenskaper som passer svært godt på norske veier.

MC-avisa sitt journalistteam skal i løpet av uken møte mange Guzzister, og vi skal lære og formidle hva det er som er så spesielt med disse syklene og hvorfor eierne blir så utrolig glade i de!

Vi har selv med tre forskjellige modeller; V7 Stone, V9 Roamer og V85 TT, som vil kunne tas nærmere i øyensyn langs veien gjennom uken, ikke minst ved Straand Hotel i Vrådal 17.–19. juni. Dit kommer også team Gundersen, en hel familie som dyrker Guzzi-interessen i et litt uvanlig format. Denne familien bygger og kjører sine egne smykker som vil bli utstilt i resepsjonen denne helgen, hvor du også kan møte håndverkerne fra lørdag til søndag.

Vi gleder oss til å møte mange gamle og nye Guzzi-interesserte denne uke, så ser du disse tre syklene langs veien, så gi lyd, vi stopper så gjerne.

Reiserute:
14. juni: Vindfjelltun
15. juni: Kristiansand

16. juni: Helleren/Jøssingfjord

17. juni: Sandnes

17.–19. juni: Straand Hotel i Vrådal

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse