ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Guy Martin – over og ut?

Ting kan tyde på at Guy Martin, en av de mest ekstroverte og fargerike personlighetene innen gateracing, har tenkt å legge inn årene – i hvert fall når det gjelder motorsykkel. På Facebooksiden sin sier han at han trenger luftforandring: "Alt jeg har gjort siden jeg var 18, bortsett fra lastebilrace, er motorsykkelracing, og hjernen min trenger en forandring. Hvert år har vært likt det foregående: Trening, race og så det samme igjen. Det ble klart for meg da jeg lå på sykehus etter krasjen i Uls

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Ting kan tyde på at Guy Martin, en av de mest ekstroverte og fargerike personlighetene innen gateracing, har tenkt å legge inn årene – i hvert fall når det gjelder motorsykkel.

På Facebooksiden sin sier han at han trenger luftforandring: "Alt jeg har gjort siden jeg var 18, bortsett fra lastebilrace, er motorsykkelracing, og hjernen min trenger en forandring. Hvert år har vært likt det foregående: Trening, race og så det samme igjen. Det ble klart for meg da jeg lå på sykehus etter krasjen i Ulster Grand prix.

Jeg har syklet Tour Divide - det tøffeste tråsykkelløpet i verden, de siste tre årene og jeg kommer til å kjøre det i år også. Jeg liker mentale utfordringer, og Tour Divide blir knallhard. Men det løpet går samtidig som TT, så jeg ble tvunget til å ta et valg. Jeg er ikke helt ferdig med motorsykkel: Til våren skal jeg prøve å sette Wall of Death verdensrekord og jeg skal prøve meg på en fartsrekord til sommeren. Dersom jeg noen gang skal kjøre gateløp igjen på motorsykkel blir det med TAS teamet. Jeg har så mange interesser utenom motorsykkel og det kan være på tide å ofre tid på dem, og."

Og det var tilsynelatende det. Men Bruce Anstey og John McGuinness er aldrende herremenn og i full sving i TT og andre løp, så det kan jo være at Guy forandrer mening...

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse